Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan kérhetem hogy részletre...

Hogyan kérhetem hogy részletre fizessem ki a villanyszámlát?

Figyelt kérdés
Nem volt bediktálva sem leolvasva. Nem olyan vészesen, de felhalmozódott, és jelenleg nem bírom kifizetni. A férjem munkanélküli, de nem kap semmit, én gyeden vagyok a kislányunkkal.
2010. máj. 12. 12:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
71%
Be kell menni hozzájuk személyessen.Nálunk is volt ilyen probléma párom bement hozzájuk(elmü) és megmonták,hogy lehetne megoldani a részletfizetést.Mindenféleképpen személyessen tedd!
2010. máj. 12. 12:43
 2/11 anonim válasza:
86%

Kérelmet kell írni a szolgáltatónak és tértivevénnyel feladni a levelet.

A levélben le kell írni, milyen problémákkal küszködik, valamint ütemezést is érdemes írni bele, milyen módon tudja azt rendezni.

A levél fontos, jelzi a fizetési szándékot. A szolgáltató érdeke is, hogy apránként befolyjon a kintlévősége. Hasznosabb neki mint, ha leszerelné a villanyórát.

2010. máj. 12. 12:45
 3/11 anonim ***** válasza:
86%

nekem nem kellett se személyesen elmenni, elég volt a telefon, és semmiféle levelet nem kellett írni, se kérvényt se indoklást.

felhívtam őket, kértem szóban, megadták. (elmü)

2010. máj. 12. 12:47
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
mi levélben kértünk egyszer részletfizetést(Eon)
2010. máj. 12. 12:55
 5/11 anonim ***** válasza:
émásznál is elég volt telefonon kérni,már többször kelett sajnos,szerencsére mindig engedték eddig
2010. máj. 12. 13:18
 6/11 anonim ***** válasza:
Az jó, ha engedik részletekben kifizetni. Nekünk nem engedte az eon, igaz gázszámla tartozásunk van, hogy részletekben fizessük ki az elmaradásunkat. Írtunk levelet, telefonáltunk is de arra hivatkova, hogy nem átalányt fizetünk, hanem bediktáljuk minden hónapban az óraállást, nem adhatják meg a részletfizetést.
2010. máj. 12. 13:27
 7/11 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Kívánom, hogy sikerüljön megegyezni a szolgáltatóval.
2010. máj. 12. 13:29
 8/11 anonim válasza:
0%
kosd ki az internetet es lesz penzwed egyben ki fizetni a vilony szamlat
2010. máj. 14. 15:27
 9/11 anonim ***** válasza:

Örülnék ha 3000ft körül lenne a villanyszámla havonta...

Ja és tanulj meg írni!

2010. máj. 14. 15:31
 10/11 A kérdező kommentje:
Kedves 15:27-es. Örülök neki hogy belelátsz az életembe. Honann tudod hogy honnan netezek? Tudod vannak olyan helyek, ahol ingyen is lehet. Látogass meg egy nyelvtan és etikett tanárt.
2010. máj. 16. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!