Hol van a csomagom?
Figyelt kérdés
Franciaországból vettem ebayen. A colissimo szállította, kaptam számot, elméletileg Győr mellett, Ménfőcsanakon van. Én Péren lakom. Elvileg csütörtökön ért oda, nővérem szerint ő látott egy csomagos autót a ház előtt ma, de mire leért, elment. Se értesítés, semmi. Az sem tudom hogy melyik magyar cég hozza ki, dpd, Mpl, DHL stb.
Ménfőcsanakon a dpd-t jelzi a Google, de semmilyen értesítést nem kaptam, se email, se telefon,se cetli. Csak a colissimo honlapján tudom, de ott is csak az ő azonosítójuk van.
Hányszor próbálkoznak így, még kétszer?
2017. márc. 24. 21:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!