A DPD nem akarja átutalni az utánvétes csomagom árát, csak feltehetőleg hazudozik az ügyfélszolgálatos és kicsit sem segítőkész. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
03 03.-án feladtam egy csomagot utánvéttel, 4160 ft-ot kellett volna ugye 7 munkanapon belül utaljanak. Írtam nekik egy e-mailt 16.-án, hogy miért nem utaltak. A 7 munkanapot ugye már itt is csúnyán túllépték. Visszaírta az ügyfélszolgálatos, hogy a pénzemet 03.14.-én elutalták, de én azóta sem kaptam semmit. A csomagot kikézbesítették és a bankszámlaszámot sem irtam el, és szerintem nyilvánvaló, hogy sumákolnak a dpd-sek. Kértem, hogy adjon bizonylatot az átutalásról, de nem is válaszol. Nem ezen a 4000 ft-on múlik az életem, de nem fogom annyiban hagyni, hogy gondolják ezt?!? Ha nem küldik a pénzemet, hova fordulhatok?2017. márc. 17. 05:45
2/6 anonim válasza:
"Visszaírta az ügyfélszolgálatos, hogy a pénzemet 03.14.-én elutalták,"
Márc.14-én elutalták, márc. 15.-e ünnep volt, minden bank zárva: simán lehet, ha 14-én délután utalták, akkor emiatt csak később kapod meg. Nézd meg még egyszer számládat - szerintem már ott csücsül a pénzed.
3/6 A kérdező kommentje:
17.-e van és semmi....
2017. márc. 17. 11:19
4/6 anonim válasza:
Azert azt jo lenne tudni milyen hangnemben irtad az emailt :D Lehet koze van hozza :D
5/6 anonim válasza:
Ott a pont, 4-es! Nekem is böki a szememet, hogy:
"hazudozik az ügyfélszolgálatos"
Meg akartam kérdezni, hogy egyáltalán biztosan átvették-e a csomagot, stb., de elment a kedvem tőle.
6/6 anonim válasza:
Azt nem tudjuk mikor lett a csomag kikezbesitve? onnantol 7 nap az utalas, ha ez 14-en volt, akkor jovohet kozepen telik le a 7 nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!