Szoktatok a munkahelyeteken internetezni?
Figyelt kérdés
2 hete dolgozom egy cégnél, mivel még új vagyok vannak "üres percek", amikor már nem tudom mivel elütni az időt. Kaptam egy tájékoztatót a munkaszerződéssel, amiben az áll, hogy tilos magán célra használni az internetet. Másoknál sem látom, hogy használnák.
Ti szoktatok a munkahelyeteken internetezni, amikor épp nincs már mit csinálni?
2017. márc. 21. 20:39
1/9 anonim válasza:
Szoktam, pl meccseket is nézek online.
De nálunk nincs ilyen a szerződésben és mindenki használja.
2/9 anonim válasza:
Nálunk csak a szünetben lehet használni az internetet, de olyankor bármilyen célra. Munkaidő közben le van tiltva. Ha meg telefonon próbálsz netezni, akkor rád szólnak, hogy dolgozzál, nincs még szünet!
3/9 anonim válasza:
szoktam, magáncélból is, ha van 3 percem, hogy megnézzem az emailjeim, meg az apple music is onnan megy...de nálunk nem tiltja sem a szerződés, sem az IT policy
4/9 anonim válasza:
viccelsz, egyik monitoron film megy, s a másikon dolgozok, és a kutyát nem érdekli....
5/9 anonim válasza:
Folyamatosan, de nálunk senkit nem érdekel, ha a munkádat elvégzed.
6/9 anonim válasza:
2 hete kezdtem szintén, wi-fi jelszót nem adtak, de a céges telo mobilnetjen rá-rá nézek messengerre amíg fordul a program, max du. mikor mar tompulok olvasgatok teljes index cikkeket, cigi közben.
7/9 anonim válasza:
"Szoktatok a munkahelyeteken internetezni?"
Nem. Egy takarító... :-) (jó tudom, a kérdés nyilván irodai munkára vonatkozik)
8/9 anonim válasza:
Igen, szoktam. De dolgoztam olyan helyen is, ahol le volt tiltva a net, csak néhány, a munkához szüks´´eges oldalt értünk el. Ha bennevan a szerződésedben, hogy nem szabad, akkor én 2 hetesen nem merném kipróbálni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!