Nincs időm, se kedvem a vaterára feltenni a termékeimet, hol tudok vállalkozó szellemű regisztrált eladót keresni?
"Új termékekről van szó"... "vállalkozó szellemű regisztrált eladót"
Neked nem vállalkozó szellemű ember kell, hanem vállalkozó, aki számlaképes. Új termékek eladása ugyanis üzletszerű tevékenység, adóköteles - de ha van webáruházad, akkor nyilván ezt Te is tudod.
"20% jutalékot adnék " - amiből mindjárt 15 % személyi jövedelemadót ki is fizethetne az eladott termékek utáni haszon miatt.
Ha meg KATA-s adózót találnál, akkor az Ő bevételét növeli - holott nincs is túl nagy haszna belőle.
Egy megoldás viszont mégis lehet: bejelentesz egyszerűsített foglalkoztatással pár napra valakit (már ha vállalkozó vagy) napi ezer ft + a bére, és Ő felnyomja a SAJÁT webáruházadba a termékeket.
Én vállalkozó vagyok és számlaképes...
Van saját webáruházam is.
Csak nincs időm feltölteni a termékeket a vaterára és válaszolgatni a vásárlóknak.
Na nem mintha olyan hatalmas dolog lenne egy reg... Ide is regisztráltál...
Balek kell, aki elviszi a balhét, mikor lebuktok.
"be se vagyok regisztrálva..."
"Minden után adózok..."
Szóval azt szeretnéd, hogy valaki a saját regjével eladja a TE ÁRUDAT? Mint írtam az 1-es válaszomban, ehhez vállalkozó kellene, aki számlaképes, mert az új termékek eladása üzletszerű tevékenység. Az kevés, hogy TE tudsz számlát adni - ha más fiókjával megy, akkor annak a másnak kell adóznia az eladott termékek után, számlát adnia, stb.
Arról már nem is beszélve, hogy én pl. a világ semmi pénzéért nem vállalnám el, hogy másnál van a termék és én tartom a hátam érte:pl. ha hibás és nem megfelelő a panaszkezelés - mert ugye azt is kell - az én fiókom fog negatívat kapni, stb.
Ezért írtam azt a javaslatot - de mintha meg sem hallottad volna, hogy egyszerűsített foglalkoztatásban bejelentesz valakit pár napra, megcsinálja a SAJÁT webáruházadba vagy a SAJÁT Vaterás fiókodba és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!