Tényleg lehet így pénzkeresni? Valaki próbálta már?
Azért egy kamu email címet megadnék neki. Nem azért, hogy "hátha", hanem hogy fullkretént nyomjak a hirdetőnek, aztán széttrollkodnám az egészet. :D A hirdető sem sokkal okosabb, mert őt is beszervezte valaki, szóval bennem csak a pénzt látná, és mindent megtenne, hogy segítsen nekem. Lehet meg is csinálom :D
Amúgy rengeteg a szóismétles, vagy 20 alkalommal leírja, hogy pénzt keresni. Ha én megtaláltam a szent grált, nulla melóval gazdagnak lenni, biztos nem árulnám el senkinek a titkot még pénzért sem, hát hülye vagyok, hogy konkurenciát csinálok magamnak? :D
Hiába írja, hogy nincs hatással rá, hogy hány ember csinálja... Egyszerű piaci mechanizmus, több résztvevő miatt az én szolgáltatásom értéktelenebb...
Nincs taglalva a pontos meló. Mellesleg a végén " adakozásra" kér, ami persze "nem kötelező"... Viszont biztos, hogy akkor nem is keresel semmit, tehát jobb ha fizetsz. :D Illetve még írja, hogy olyan pénzzel kereskedj, aminek elvesztése nem gond. Szóval ennyire " ingyen" a dolog, kell a tőke hozzá :D
Sima átverés, az amatőr fajtából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!