Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Fizetésért kérdőív kitöltés....

Fizetésért kérdőív kitöltés. Próbálta már valaki? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Egy távoli ismerős mondta, hogy szokott ezzel foglalkozni. Őt sajnos nem tudom jobban kifaggatni a dologról. Tudtok erről a pénzkereseti lehetőségről valamit? Esetleg olyan oldalt ami tényleg működik is.?

Nem karriernek tervezem, nem abból akarok meggazdagodni, de egy kis "ingyen" pénz sosem árt.

2017. jan. 7. 18:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Általában parasztvakítás az egész, és irreálisan sok idő elérni a legkisebb kifizetést, és az is csak pár ezer forint.
2017. jan. 7. 18:19
 2/6 A kérdező kommentje:

Tényleg annak tűnik, olvasgatok róla: 0,00005 dollárokat adnak egy videó nézésért és 10$ után lehet kikérni a pénzt.

De azért várom a további válaszokat :)

2017. jan. 7. 18:29
 3/6 A kérdező kommentje:
Két nullával kevesebb, bocsi. De úgy is hülyeségnek tűnik
2017. jan. 7. 18:30
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem hülyeség, én is csinálom. Mostanában nincs sok új, ami nekem passzolna, de eddig azért volt némi kifizetesem. Egészen pontosan 53 dollár, kB fel év alatt
2017. jan. 7. 18:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát nekem biztos nem érne meg 1000 videót megnézni kb 1400 forintért. Ennél sokkal drágább az időm.
2017. jan. 7. 19:02
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is szoktam kérdőíveket kitölteni pár tíz vagy jobb esetben pár száz forintot adnak érte ha megfelelsz és 1.500 Ft fölött fizetik ki. Már egy pár éve regisztráltam de annyira nem vagyok rajta az ügyön. Eddig kétszer tudtam a Paypal számlámra 1.500-öt kiküldetni. Ekkor kezdtem el Ebay-ről rendelgetni,mert ezelőtt Paypal számlám sem volt. Ott meg van egy csomó egy dolcsis cucc, szóval Nekem ez ajándék volt. Egyébként érdekes, hogy manapság is hívnak meg kérdőívekre,hetente legalább,de valamiért sosem bizonyulok megfelelő válaszadónak. Akkor nem is értem miért küldik ki? Szóval az a gyanúm, hogy valami baj lett a rendszerrel átmenetileg. Jut eszembe, ez ilyen meghívós,de van meghívóm, még sosem hívtam meg senkit, szívesen küldök. Már annak aki meg meri adni az e-mail címét mert az kell hozzá, hogy tudjak küldeni. Én lehet nem merném.:)
2017. jan. 7. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!