Ez így normális?
Elvileg ugye ki kellett volna kézbesíteni a csomagot, de legalább felhívtak...
Sajnos mindenhol túlterheltek a dolgozók, mert az alacsony bérek miatt sokan elmennek + a munkáltatók úgy próbálják meg kigazdálkodni a minimálbér emelést, hogy a meglévő dolgozóknak sokszorozzák meg a munkájukat: a múltkor beszéltem egy futárral: napi 120 (!!) címet kapnak (Budapest). Ez 10 órás munkával számolva is 5 perc jut egy csomagra (60:5=12)Na már most az 5 percben benne van az is, hogy egyik címtől a másikig el is kell jutni (közlekedés, piros lámpa), becsenget, néni kicsoszog, felviszi, átadja, kuncsaft aláír, visszamegy a kocsihoz, stb.
Tudom, hogy Téged ez nem fog vigasztalni, de talán jobban megérted a miértjét. Nézd a jó oldalát - legalább megvan a csomag, át tudod venni :-)
Nekem egyszer úgy hoztak csomagot - még régebben, nem MPL - hogy nem is kaptam még bedobott cetlit sem. Totál véletlenül derült ki, hogy már a postán van a csomag: arra jártam, rákérdeztem.
"Köszönöm a válaszokat, lenyugtattatok picit."
Szívesen - akkor már megérte... :-) (első vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!