Ez így normális?

Figyelt kérdés
Csütörtökön kaptam értesítést MPL-től, hogy a csomagom náluk van, pénteken megerősítették a szállítást. Erre este fél 7-kor hívnak, hogy nem sikerült ideérni vele. Nem elég, hogy egész nap itthon ültem, most még nekem kell elmennem a város másik felébe a csomagért, különben csak jövő héten hozzák ki. Üzleti csomagként adták fel.

2017. márc. 11. 08:10
 1/4 anonim ***** válasza:
55%

Elvileg ugye ki kellett volna kézbesíteni a csomagot, de legalább felhívtak...

Sajnos mindenhol túlterheltek a dolgozók, mert az alacsony bérek miatt sokan elmennek + a munkáltatók úgy próbálják meg kigazdálkodni a minimálbér emelést, hogy a meglévő dolgozóknak sokszorozzák meg a munkájukat: a múltkor beszéltem egy futárral: napi 120 (!!) címet kapnak (Budapest). Ez 10 órás munkával számolva is 5 perc jut egy csomagra (60:5=12)Na már most az 5 percben benne van az is, hogy egyik címtől a másikig el is kell jutni (közlekedés, piros lámpa), becsenget, néni kicsoszog, felviszi, átadja, kuncsaft aláír, visszamegy a kocsihoz, stb.

Tudom, hogy Téged ez nem fog vigasztalni, de talán jobban megérted a miértjét. Nézd a jó oldalát - legalább megvan a csomag, át tudod venni :-)

Nekem egyszer úgy hoztak csomagot - még régebben, nem MPL - hogy nem is kaptam még bedobott cetlit sem. Totál véletlenül derült ki, hogy már a postán van a csomag: arra jártam, rákérdeztem.

2017. márc. 11. 08:46
 2/4 anonim ***** válasza:
55%
Elég, ha két idióta van előtted a sorban, akit felhív a futár, aztán kiderül, hogy jaj, hát máshova kéri a csomagot, vagy felhívja a szomszédot, anyóst, akárkit... Máris csúszás van.
2017. márc. 11. 09:08
 3/4 A kérdező kommentje:
Igazatok van, nem is a futárra haragszom, ő csak egy alkalmazott. Csak dühítő, hogy olyat vállalnak, amit nem tudnak teljesíteni. Az ember okkal választ futárszolgálatot, aztán ő rohangálhat érte. Az ütő megállt bennem, ha nem lett volna nyitva a posta szombaton, emiatt bukok nem kevés pénzt. Amúgy ezt velem is eljátszotta már a posta, hogy se csengetés, se értesítő. Köszönöm a válaszokat, lenyugtattatok picit.
2017. márc. 11. 10:37
 4/4 anonim ***** válasza:
55%

"Köszönöm a válaszokat, lenyugtattatok picit."

Szívesen - akkor már megérte... :-) (első vagyok)

2017. márc. 11. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!