SOOOS! Az OTP Bank Nyrt. Felé a családiházunk elárverezésével a hiteltartozásunk megszűnt, kb fél éve! Ma végrehajtótól kaptam levelet, melyben tájékoztat, hogy letiltotta a fizetésemből a még meg nem térült végrehajtói költséget. Lehetséges-e?
Figyelt kérdés
Teljesen kivagyok, 10 éven át nem ment el a házunk, sokadik árverés után tudtunk tőle megszabadulni, addig folyamatosan vonták a fizetésemből a végrehajtói költséget is. úgy nézett ki, az árveréssel vége a szörnyűségnek, hiszen az OTP Bank Nyrt megkapta a pénzét, és ő , mint végrehajtást kérő, a megkapott pénzből ki kellett hogy fizesse a végrehajtóját is.Erre föl, ma kapok egy levelet, melyben tájékoztatnak, hogy elküldték a Magyar Államkincstárhoz és a Munkáltatómhoz is a meg nem térült végrehajtói költség letiltását a kis fizetésemből. Teljesen odavagyok. Hogy lehetséges ez? Én nem kértem a saját házamra végrehajtást. Nem elég tragédia, hogy elvitték, még én fizessem ki a végrehajtói költséget. Tehetetlenségemben ölni tudnék. Mivel nem akarok börtönbe kerülni, várom a válaszokat, tudok-e eredményes lépéseket tenni, hogy visszakapjam a szerintem teljesen jogtalanul levont pénzemhez. Kérem, segítsetek!!!#végrehajtóiköltség
2017. márc. 6. 20:10
11/11 anonim válasza:
Szia! Egy dolgot még tehetsz (megpróbálhatsz) méltányossági kérelmet írni, hogy engedjék el a tartozásod, hiszen... . Nem mondom, hogy sikerrel jársz, de nem kizárt. Kérd ki, mi alapján, mennyit követelnek. Hátha találsz pár kibúvót..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!