A csomagautomatába lehet rendelni olyan áruházból is, aminek nincs ilyen partnere?
Az a helyzet, hogy a munkahelyemre nem tudok rendelni semmit. A férjem munkahelyére nem szívesen rendelgetnék folyton.
Hallottam ezekről a csomagautomatákról, de eddig csak olyan infót találtam, hogy akkor lehet rendelni oda, ha a webshopban ki lehet választani.
Vagy van olyan automata amibe lehet rendelni valahogy mégis? (előreutalással fizetek, nem az automatán keresztül kellene intézni a kifizetést)
köszi:)
Akkor a csomagautomaták csak a szerződéses webshopokra valók mind?:(
Akkor aki nem tudja hova rendelni a holmit az teljesen elesik az internetes rendeléstől, azokon a webshopokon kívül. Kár, hogy erre nem találtak még ki semmit:(
Van sok postai csomagautomata, Vaterás, stb.
Mindegyik internetes oldal (aukciós, webshop, stb) azzal szállít, amelyikkel szerződést köt. Nyilván mindegyik azzal köt szerződést, ami számára a legkedvezőbb valami miatt.
Van, aki a GLS-el, van, aki a Pick Pack Ponttal, van, aki a Postával, stb. Az adott webáruház oldalán tudod kiválasztani a számodra legkedvezőbbet - ha nincs ilyen, akkor nem rendelsz.
Nemrég rendeltem egy webáruházból, volt Bp-i személyes átvétel, nagyon elégedett voltam - nagyon megérte.
Kicsit később átalakították, már nem lehet személyesen átvenni 0 ft-ért - így már nem éri meg nekem - nem is rendeltem - ennyi :-) Nem fogok egy 1500 ft-os pendrive-ra 1000 ft szállítási költséget fizetni.
Hát szomorú vagyok.
Találtam egy jó kis weboldalt, nagyon olcsón lehet jó kis cuccokat rendelni, de akkor megveszem ugyanazt 4x annyiért mástól, aki meg tudja rendelni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!