Szívesen lennél kőgazdag?
Figyelt kérdés
Az a kerdesem, hogy ti szívesen szuletnetek e egy olyan életbe, ahol szuleitek hatalmas vagyont hagynak rátok. Akármit megvehetsz, semmiért sem kell kuzdened, azt csinálsz amit akarsz... Ez nyilván sokak számára fantasztikusan hangzik és számítok is a persze válaszokra. Hisz akkor elhetnem az életemet meg stb. De nekem valamiért még sem annyira vonzó, hogy semmiért sem kell megdolgozni, nem dolgoztam egész életemben, nem kellett semmiért sem küzdenem mert mindenem megvolt, és az egész életem csak a szórakozással ment el. Vagy akik ilyen gazdagsága születnek bele azoknak mik a céljaik ? Minnel sikeresebb vállalkozás ? Mi jó abban , hogy halmozodnak a hullák a számlán ?2017. márc. 5. 00:31
11/11 anonim válasza:
"Nem a pénz ad szabadságot, hanem az a tudat, hogy önerőből meg tudod szerezni."
Vajon hány embernek van ma Magyarországon esélye önerőből annyi pénzt szerezni, hogy utána már, ha dolgozik is, azt kedvtelésből és ne muszájból tegye? Gondolok itt főleg azokra, akik mindenféle szülői támogatás nélkül kezdik az életet.
Ha nagyon tehetséges és szerencsés is valaki, és talál rá módot, vajon hány éves lesz mire beérik a munkája gyümölcse és valóban kényelmesen hátradőlhet? Nagy valószínűséggel már túl lesz az élete felén.
Azt mondom, jobb beleszületni és élvezni a pénz adta lehetőségeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!