Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szegeden hol lehet venni...

Szegeden hol lehet venni gázriasztó pisztolyt? Kell hozzá valami engedély?

Figyelt kérdés
Még mielőtt terroristának néztek a fiókomba kell önvédelemre ha ne adj Isten betörnének.
2017. márc. 2. 23:38
 1/3 anonim ***** válasza:
hogy helyileg hol kapható nem tudom, de engedély nem kell hozzá, csak a viseléséhez. De az sem nagy ügy.
2017. márc. 2. 23:55
 2/3 anonim ***** válasza:
A piacon a hentesnél kérdezted már? Esetleg ha nála nincs akkor a fegyver/vadászboltban [link] Engedély nem kell rá otthonra, ha viselni akarod közterületen rejtve, akkor a rendőrségen kérhetsz, megadják.
2017. márc. 3. 00:00
 3/3 anonim ***** válasza:

Két fegyverbolt van Szegeden (ami nem vadászbolt). Mindkettő az Anna-kúttól néhány perc gyalog.

Az egyik. Ha elindulsz az Anna-kúttól a 2-es villamos sínei mentén, de nem a Széchenyi tér felé, hanem a másik irányba és ott a jobb oldalon menve. Ott van egy fegyverbolt, ahol éles fegyvereket (és lőszert) is árulnak.

A másik ha elindulsz az Anna-kúttól a 3-as-4-es villamos vonalon, de nem a belváros felé, hanem Tarján irányába és ott a bal oldalán mész az útnak. Ott lesz pár percre rá (még a Glattfelder tér előtt) egy fegyver- és horgászbolt.

Mindkettőben árulnak gázpisztolyokat, általában olyan 5-6 darab (és típus) azért szokott raktáron lenni náluk.

De amúgy mindkettő kva drága hely. Én inkább felutaztam Budapestre és ott vettem gázpisztolyt. Még az is olcsóbb volt!

Én csak maximum riasztótöltényt venni járok ezekre a helyekre, mert tényleg nagyon drágák. Mondjuk annyiban jó, hogyha vásárolsz, akkor azért odaadják neked szájhúzás nélkül kézbe a fegyvereket, amiket élőben is megnézhetsz hogy mekkora méretűek és milyen súlyúak.

2017. márc. 19. 00:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!