Hogy működik az utánvétes csomag feladása?
Figyelt kérdés
Meg sosem adtam fel igy, szoval nem tudom...
Egy telefont szertnek elküldeni, utánvéttel. Hogy mukodik ez, es mennyibe fog kerulni?
#utánvét #Xsomag
2017. márc. 1. 15:44
1/2 anonim válasza:
Csak olyannak adj fel utánvétellel, akit személyesen ismersz és 100%-ban meg is bízol benne. Egyébként úgy történik, hogy csomagot elviszed a postára és ott kitöltöd a nyomtatványt, de kéred a postás alkalmazott segítségét, mert előre ismerni kell a postaköltséget, hiszen azt is vissza akarod kapni és a pénz visszaküldés költségét is tartalmazza majd a fizetendő összeg. Az egész postázás költségét neked ott a postán előre be kell fizetned. Tehát a telefon költségét, az odapostázás költségét és a pénz visszaküldésének költségét is vissza akarod kapni. Ez az egész csak akkor működik elfogadhatóan, ha a címzett át is veszi a küldeményt és ott az átvétel helyén ki is fizeti a postásnak a teljes összeget. Ha viszont nem fizeti ki, akkor ugyan nem kapja meg a telefont, de a posta visszaszállítja neked és feleslegesen fizetted ki a postaköltséget, tehát megszívtad.
2/2 A kérdező kommentje:
Ertem! Nyilvanvaloan csak megbizhato szemelynek.kuldom!
Koszonom szepen valaszod! :D
Sokat segitettel!
2017. márc. 1. 18:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!