Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Interjún ti miket szoktatok...

Interjún ti miket szoktatok kérdezni az interjúztatótól?

Figyelt kérdés

Eleve úgy megyek oda hogy már végigolvastam a cég honlapját. Úgyhogy tudok róla valamicskét.

Legutóbbi interjún feltette egyszer hogy 'van e kérdésem?'. Akkor párat kérdeztem tőle ami eszembe jutott. Majd később még egyszer megkérdezte akkor már mivel el is olvastam a honlapot, már kérdeztem is, ő is mesélt az állásról így már csak hülyeség jutott eszembe de gondoltam inkább az mint hogy azt gondolja nem érdekel. Végül interjú végén megint rákérdezett. Ott már mondtam hogy egyenlőre nincs több kérdésem.

Milyen értelmes kérdéseket tehetnék még fel? Biztos van olyan amire érdekelne is a válasz csak eszembe sem jut rákérdezni mivel szakmai melóm még nem volt csak diákmunka.

2017. febr. 22. 14:46
 1/6 anonim ***** válasza:
83%
Egyszer egy jó csaj volt az interjúztató, én meg megkérdeztem tőle, hogy szereti-e a kávét. Kissé meglepődött, de azért válaszolt: "igen, miért?". Erre mondtam neki, hogy mert meg szeretném hívni egyre.
2017. febr. 22. 14:52
 2/6 anonim ***** válasza:

Azt, amire nem kaptam választ - legyen az bármi, nem szoktam interjún szégyellősködni.

Ha pedig mindenre választ kaptam megmondom, hogy mindenre megkaptam a választ, amit most érdekelt, köszönöm. Sosem volt gondom belőle.

2017. febr. 22. 15:13
 3/6 anonim ***** válasza:
73%
A munkáról, a csapatról szoktam. Hány ember van, van-e külföldi, mennyi levél megy ki-be naponta, stb. Mennyi meeting van, milyen rendszerességgel, ilyesmiket. Ami a napi, heti rutin lesz majd.
2017. febr. 22. 16:20
 4/6 anonim ***** válasza:
73%

Mekkora fizetésre számíthatok?

Milyen egyéb ösztönzők vannak a cégnél?

Az előző kolléga miért mondott fel?

Átlagosan mekkora a munkaerő fluktuáció a cégnél?

Mik a cég hosszútávú növekedési stratégiái/kilátásai?

stb...

2017. febr. 22. 16:25
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

- Mi a munkakör, milyen feladataim lesznek?

- Mivel telik egy nap?

- Hogy zajlik egy hét, mennyi meeting van, kell-e partnerekkel találkozni/kapcsolatot építeni, utazni esetleg, vannak-e tréningek?

- Milyen előrelépési lehetőségek vannak?

- Vannak-e csapatépítő tréningek, bulik?

- Mik a rövdiebb és hosszabb távú tervei a cégnek, amikben szerepem lenne?

- Vannak-e béren felül egyéb juttatások?

Na meg azt is biztos megkérdezném, miért mondott fel az elődöm, aztán ha úgy alakul és oda kerülök, megkérdezem a nem vezető kollégákat, akik ismerték, sok minden leszűrhető ebből.

2017. febr. 22. 19:14
 6/6 Estádio de Felchút ***** válasza:
49%
"Egy perce van, hogy meggyőzzön, miért is dolgozzak én itt. Óra indul, MOST!"
2017. febr. 23. 00:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!