Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » GLS futár, húszezres. Meg fog...

GLS futár, húszezres. Meg fog ölni?

Figyelt kérdés

Sajnos most vettem észre, hogy a férjem az automatából levett pénzből az "apróbbakat" vitte magával, és itt hagyta nekem az összes húszezrest.

4500ft-ot kell fizetnem a futárnak, szóval elég randa dolog lesz odaadni érte a húszast.

Fogalmam sincs, hogy a feladó hogy rendelte meg a szállítást, állítólag csak akkor lehet kártyával fizetni, ha olyan a csomag.

Természetesen már benne vagyok az időkeretben, bármikor jöhet, nincs időm elmenni felváltani.

Vajon ilyenkor lehet már nála elég váltópénz, vagy vissza fogja vinni a csomagom?

2017. febr. 21. 12:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
48%
Ennyire hülye vagy hogy szerinted csak neked visz csomagot?
2017. febr. 21. 12:33
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem fog megölni nagy valószínűséggel. De ha mégis, akkor vigasztaljon hogy sokat fog ülni érte.
2017. febr. 21. 12:56
 3/11 anonim ***** válasza:
61%
Szerinted csak neked szàllìt? Uram atyàm, egyre hülyèbbek vagytok!
2017. febr. 21. 12:59
 4/11 anonim ***** válasza:
57%
Válts fel a szomszéddal.
2017. febr. 21. 12:59
 5/11 A kérdező kommentje:

Igen. Ennyire hülye vagyok :)

Kösz a válaszokat, barmok :D

2017. febr. 21. 13:07
 6/11 A kérdező kommentje:

A szomszéd nincs itthon, külterületen élek.

Majd megmondom neki, hogy ne hisztizzen, előttem már másnak is szállított :D

2017. febr. 21. 13:08
 7/11 anonim ***** válasza:
32%
Te aztán tényleg nem vagy normális... ilyen embereknek szállítani se kellene
2017. febr. 21. 14:12
 8/11 anonim ***** válasza:
70%
Na megölt?
2017. febr. 21. 16:24
 9/11 anonim ***** válasza:
23%
Az ilyen idiotakat lehet jobb lenne eltávolítani
2017. febr. 21. 18:45
 10/11 anonim ***** válasza:
85%
Nem a kérdező idióta, hanem a szolgáltatások minősége szánalmas Magyarországon. Nonszensz, hogy sokszor komoly árbevételű boltokban is elhangzik, hogy akad-e kisebb pénz. Van, de fel akarom váltani a húszezrest és kész. Futárokkal, vendéglátó helyekkel dettó, már azon is megy a hiszti ha az embernek valamelyik kártyája nem Paypassos. Ha ilyen színvonalú ügyfélszolgálatot nyújtanék a multinál, ahol melózom, akkor próbaidő alatt kivágnának.
2017. febr. 21. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!