GLS futár, húszezres. Meg fog ölni?
Figyelt kérdés
Sajnos most vettem észre, hogy a férjem az automatából levett pénzből az "apróbbakat" vitte magával, és itt hagyta nekem az összes húszezrest.
4500ft-ot kell fizetnem a futárnak, szóval elég randa dolog lesz odaadni érte a húszast.
Fogalmam sincs, hogy a feladó hogy rendelte meg a szállítást, állítólag csak akkor lehet kártyával fizetni, ha olyan a csomag.
Természetesen már benne vagyok az időkeretben, bármikor jöhet, nincs időm elmenni felváltani.
Vajon ilyenkor lehet már nála elég váltópénz, vagy vissza fogja vinni a csomagom?
2017. febr. 21. 12:20
1/11 anonim válasza:
Ennyire hülye vagy hogy szerinted csak neked visz csomagot?
2/11 anonim válasza:
Nem fog megölni nagy valószínűséggel. De ha mégis, akkor vigasztaljon hogy sokat fog ülni érte.
3/11 anonim válasza:
Szerinted csak neked szàllìt? Uram atyàm, egyre hülyèbbek vagytok!
5/11 A kérdező kommentje:
Igen. Ennyire hülye vagyok :)
Kösz a válaszokat, barmok :D
2017. febr. 21. 13:07
6/11 A kérdező kommentje:
A szomszéd nincs itthon, külterületen élek.
Majd megmondom neki, hogy ne hisztizzen, előttem már másnak is szállított :D
2017. febr. 21. 13:08
7/11 anonim válasza:
Te aztán tényleg nem vagy normális... ilyen embereknek szállítani se kellene
9/11 anonim válasza:
Az ilyen idiotakat lehet jobb lenne eltávolítani
10/11 anonim válasza:
Nem a kérdező idióta, hanem a szolgáltatások minősége szánalmas Magyarországon. Nonszensz, hogy sokszor komoly árbevételű boltokban is elhangzik, hogy akad-e kisebb pénz. Van, de fel akarom váltani a húszezrest és kész. Futárokkal, vendéglátó helyekkel dettó, már azon is megy a hiszti ha az embernek valamelyik kártyája nem Paypassos. Ha ilyen színvonalú ügyfélszolgálatot nyújtanék a multinál, ahol melózom, akkor próbaidő alatt kivágnának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!