Mit írhattam alá a munkaügyiben?
Figyelt kérdés
nem történt még velem ilyen, ma szokásosan mentem jelentkezésre munkaügyi központba és mivel rengetegen voltak majdnem rosszul is lettem mire bekerültem szerintem ezért történhetett meg az hogy mikor a szokásos kérdések mellé (lakhely, telefon változás stb.) az ügyintéző valamit kinyomtatott és aláíratott velem elfelejtettem megkérdezni hogy mi volt az. na most ennyiből gondolom bármi is lehetett az rémlik belőle hogy egy nagy a4-es lapon volt egy kevésnyi szöveg, talán valamilyen nyilatkozat. itthon gondoltam bele hogy úristen mit írtam én amúgy alá úgy hogy el sem olvastam és azóta az jár a fejemben. nem szoktam ennyire figyelmetlen lenni csak minél előbb kijutni onnan, lényegében ugyanúgy 2-3 perc alatt végeztünk mint az előző alkalmakon és nem is közölt velem semmi "újat", igaz ő sem említette hogy ez akkor most mi, csak így átsuhantunk felette. szóval hüyle kérdés, de esetleg tudja valaki mégis mit írtam alá?..2017. febr. 20. 20:20
2/7 anonim válasza:
Tőlünk kérdezed, mit írtál alá anélkül, hogy elolvastad volna?
Ha a kérdést komolyan gondolod, akkor nem figyelmetlenséged, rosszulléted okozta!
3/7 anonim válasza:
papírt.
eddig úgy tudtam evidens, hogy amit aláírunk azt elolvassuk, de lehet én vagyok ennyire elb@$zott.
4/7 A kérdező kommentje:
egy semmit mondó, két kioktató válasz. nem is tudom miért reménykedtem hogy kapok talán normálisat is
2017. febr. 21. 18:17
5/7 anonim válasza:
Valószínűleg csak az ECST (egyéni cselekvési terv) dokumentumot, ami igazából nem fontos számodra, csak az van benne, hogy kaptál egy munkaerőpiaci információ nyújtást és valószínűleg lesz majd közvetítés is ha érkezik be megfelelő munkaerőigény.
Igazából még egy teljesen felesleges dolgot behoztak (persze valakinek nagyon jól jövedelmezhetett), ami megint csak adminisztrációval jár, így még inkább kevés idő marad arra, hogy számodra megfelelő állást keressen az ügyintéző.
6/7 anonim válasza:
Valószínűleg amit az előző mond, legalábbis velem is ilyet írattak alá 1-2 hete. Előtte azért alaposan elolvastam, nehogy valami trükközés legyen a munkaügy részéről (mint az, hogy ha nem pontosan azon a napon jelensz meg, mint amire beírtak, akkor egyből törölnek, csak hogy javuljon a statisztika).
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2017. febr. 22. 10:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!