Mit szóltok az lakások árnövekedéséről?
Figyelt kérdés
Megéri befektetni ha van 15Millióm?
2015 december óta 150.000ft/m2 átlagról 260.000-re emelkedett mostanra, ez elég nagy és hirtelen növekedésnek számít, várható esetleg hogy még jobban drágulni fognak?
Infó forrás: [link]
2017. febr. 20. 12:19
1/5 anonim válasza:
Heh. A spekulatív befektetésről sztem lekéstél, tavaly januárhoz képest nem igen mozog már, de bármi megtörténhet, nyilván aki tudja mi lesz az nem GYK-n szöszmötöl, hanem épp Hawaiin sütteti az szebbik felét..
2/5 anonim válasza:
Az hogy eddig megérte volna, nem jelenti azt, hogy most is megéri.
3/5 anonim válasza:
Azt, hogy mi lesz, előre itt neked senki nem fogja megmondani.
A személyes véleményem az, hogy én nem vennék, mert jelenleg is magas az ára a lakásoknak és csak azért nem fogok venni, hogy hátha még feljebb megy. Ha egyebet nem tudsz, akkor kell venni amikor lent van az ár. Most nagyon nincs lent.
4/5 Estádio de Felchút válasza:
Most eladni kell. Venni 2-3 éve kellett volna, amikor durva áremelkedés volt. Ez már kifulladt.
5/5 anonim válasza:
Szerintem durván felmentek az árak, túlárazott az ingatlanpiac, az alacsony kamatok miatt, meg csok miatt. De nem lesz ez mindig így egyszer majd lezuhannak, mert nem fogják megvenni lakásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!