Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Előre utalás? Előre utaltam...

Előre utalás? Előre utaltam 40 ezret de nem küldi a terméket mit tegyek?

Figyelt kérdés

2017. febr. 16. 13:41
 1/8 anonim ***** válasza:
74%

Verd a fejed a falba hogy mennyire hulye voltal es elore fizettel valami ismeretlennek.

Aztan menj a rendorsegre es jelentsd fel, valoszinuleg nem te vagy az egyetlen akit atvert, ha sokan vagytok es atlepitek az 50e HUF-os hatart, mar buncselekmeny, es megtalaljak az 'eladot'.

2017. febr. 16. 13:45
 2/8 A kérdező kommentje:
Értem.tehát lõttek a 40 ezremnek....köszönöm a választ.
2017. febr. 16. 13:50
 3/8 anonim ***** válasza:
76%

Na, hát azért nem eszik ennyire forrón a kását... mikor vetted, melyik oldalon és hogyan tartottad a kapcsolatot az eladóval?

Csak azért, mert láttam már olyan vevőt, aki csalót kiáltott és kiderült, hogy 3 nap telt el, meg olyan is volt már, hogy az eladó hirtelen kórházba került és azért nem tudott kommunikálni a vevővel. Szóval azért ennél kicsit többoldalú lehet a történet.

Sőt, mit ad Isten, olyan is volt már, hogy egy webáruház kifogyott a készletből és csak később tudta teljesíteni a rendelést - de ettől még nem csaló.

Mondjuk, ha Jófogásról van szó vagy más olyan oldalról, ahol az eladónak nincs értékelése, akkor akár még tényleg csaló is lehet... - de csak így rögtön rávágni nem lehet.

2017. febr. 16. 14:20
 4/8 A kérdező kommentje:
Jardveraprôn vásároltam használtan egy számítôgép alkatrészt. Mondta az eladô hogy menjek föl Pestre érte, de nekem az legalább 10000 forint lenne 300 kilométerre lakom mindtam neki a postai utánvétet, erre azt mojdta nem bìzìk meg a postai szolgáltatásban, utaljak neki elõre és futárszolgálattal eljuttatja hozzám. Irtam neki hogy mikor tudja feladni a postára, ez tegnap volt , azt válaszolta hogy sok a kérdés.... a mai nap is legalább 4 alaklommal látogatt el az oldalra mert azt jelzi hogy az oldalon tartôzkodik e az illetõ. Amugy azt mijdta ha utalok már másnapra ott lesz nálam a csomag. Ahhoz képest már 3 nap eltelt.
2017. febr. 16. 15:59
 5/8 A kérdező kommentje:
Bocsánat a helyes írásért telefonrôl írok buszon voltam.
2017. febr. 16. 16:00
 6/8 anonim ***** válasza:
14%
Utalj neki még 40 ezret, hadd örüljön.
2017. febr. 16. 16:18
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm értékes hozzászôlásod.
2017. febr. 16. 16:28
 8/8 anonim ***** válasza:
57%

"azt mijdta ha utalok már másnapra ott lesz nálam a csomag"

ilyen a mesében nincs. Nem lehet ott másnapra a csomag nálad semmi esetben sem! Még az MPL-se visz ki másnap csomagot.. max 2 napra a feladásra.

Írj neki egy e-mailt, hogy küldje el, vagy megteszed ellene a feljelentést! Ha nem válaszol, marad a rendőrség.

2017. febr. 17. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!