Csendi01 kérdése:
Biztos nyerés? Élö fogadás;jégkorong! Vajon működik?
2017. febr. 16. 11:10
2/20 A kérdező kommentje:
Itt ara kellene fogadni; harmadokban 1;5 gol fellet...visszamenöleg megnéztem jo pár
Jégkorong mérközést és valoban van esély rá! Elsö vagy második harmadban megvan a 2 gol az esetek 90℅ ban.
2017. febr. 16. 11:56
3/20 anonim válasza:
en egyszer egy meccs 89. perceben fogadtam 1-0-as allasnal, hogy nem lesz tobb gol. Feltettem 10ezret. Erre mit ad isten a vendegcsapat a 91.percben kiegyenlit... aztan rajottem, micsoda veletlen volt biztos...
4/20 A kérdező kommentje:
En jegkorongrol beszelek...focira nem fogadok!
2017. febr. 16. 12:07
6/20 A kérdező kommentje:
De-de! Ellenörozd le a jegkorong merkozeseket es a gollokat!
2017. febr. 16. 12:22
7/20 anonim válasza:
az, hogy ugy volt, nem jelenti azt, hogy amire fogadsz, annal is 100%, hogy az lesz ;) Nezd at a focimeccseket es fogadd meg, hogy a felidoig nem lesz 2-nel tobb gol. Aztan ha megis?
8/20 A kérdező kommentje:
Nem vitatkozom..de te csak a ficirol beszélsz :)
2017. febr. 16. 12:30
9/20 A kérdező kommentje:
Focirol*
2017. febr. 16. 12:31
10/20 anonim válasza:
te meg csak a jegkorongrol. mellesleg az oldalon azt irja 10-bol 8szor bejon. ha ennyire bejonne, mindenki ezt csinalna es ebbol elne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!