Pár napja tippmixezek, mi a véleményetek ezekről a meccsekről? ( Lehetőleg hozzáértő írjon . )
Figyelt kérdés
Slovan Bratislava - Atlant Mitiscsi H 2,15 ( [link] )
Olimpija Ljubljana . Vienna V 1,45 ( [link] )
Fürstenfeld - Gussing H 2,20 ( [link] )
Cracovia - Zaglebie Lubin H 2,10 ( [link] )
Jong Ajax - Jong PSV D 3,60 ( [link] )
4/5 - be raknám meg 100ft-al .
Mi a véleményetek ? Nagyon hülyeség és felesleges , vagy nem rossz szelvény ?
2013. dec. 8. 22:18
1/8 anonim válasza:
Nem rossz . Akár be is jöhet de nem fog ;D
100 forinttal nem lehet tenni . A legkisebb tét 200 ft csak szólok
2/8 anonim válasza:
kombi esetén lehet 100al, csak akkor lehet
4/8 A kérdező kommentje:
Igen , tudok róla.
2013. dec. 9. 06:23
5/8 anonim válasza:
semmi értelme a sok amatőr így játszik és nem nyernek semmit vagy csak gombokat. Ki kell gondolni egy jó stratégiát és azt kel nyomatni hosszútávon csak ez működik.
6/8 anonim válasza:
így van ahogy az utolsó mondja, a stratégia a lelke. Hiába raksz nagy szorzójú meccseket hogy kis pénzből sokat nyerj, nem fogsz. Én négy éve kezdtem egy taktikát és a mai napig jövedelmez. Nem dolgozok sehol, Tippmix-ből élek évek óta. Naponta játszom, napi két szelvényen, szelvényenként két mérkőzéssel, csak kis szorzókra utazom mivel nagy téten játszom (100 000 ft), max 1,5-1,7 a nyereményszorzóm. az elmult 8 hónapba nem buktam csak nyertem. nagyjából megtudod becsülni hogy ezzel a taktikával mennyit teszek zsebre havonta. üdv
7/8 anonim válasza:
szerintem inkább a főbb európai bajnokságokra fogadj és ott is a nagyobb csapatokra,mert az ilyen neve nincs csapatokra nem érdemes
8/8 anonim válasza:
jégkorongra kosárlabdára kézire szerintem nem érdemes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!