Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kihagytam volna életem lehetős...

Kihagytam volna életem lehetőségét? Ti mit csináltatok volna a helyemben?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Egy ideje már munkanélküli vagyok, a megtakarításomból élek. Párom szerzett nekem egy munka lehetőséget egy ismerőse által. És bár sokaknak szánalmasan fog hangzani de a fizetés szerintem nagyon jó. Mivel alul képzett vagyok (érettségi + egy okj-s szakma amivel sehol nem fogok tudni elhelyezkedni mert a képzés csak pénzlehúzás volt) ezért úgy gondolom hogy még egy ilyen lehetőségem nem lesz az életben (180.000 ft nettó + év végi juttatások). Nem vállaltam el mert olyan képességeket követelnek amikkel én nem rendelkezem, pl 0 szakmai tapasztalat, a munka folyamatos kocsikázást igényel és bár van jogosítványom, friss és mióta megszereztem azóta nem vezettem, nem érzem magam alkalmasnak városi vezetésre, ezért nem is szeretek vezetni. Az ismerős azt mondta hogy ő bejuttat a céghez, de az állásinterjún hazudjak hogy értek a szakmához, van is tapasztalatom és hogy nagyon sokat vezetek. Úgy érzem hogy eldobtam életem lehetőségét, viszont nem szívesen csináltam volna olyan munkát amihez nem értek egyáltalán. Mit gondoltok, ezzel elrontottam az életem? Mert a tudással és képesítéssel amivel én rendelkezem örülhetek ha nettó 100-at megkeresek.

26/F

2017. febr. 13. 11:47
 1/3 anonim ***** válasza:

Van egy mondás: Ha valamit nem kapsz meg az azért van mert valami jobb vár rád.

Például külföldön ennek többszörösét is megkeresheted még. Mondjuk trópusi üdülőparadicsomban. És gondolod hogy hazavágysz majd hogy milyen jó lett volna sokat vezetni a ködös és csúszós utakon?

Amúgy én is hasonló cipőben járok mint te, a megtakarításaimból élek jó ideje, és megvan az önellátó szülői ház falun. És én sem vállaltam volna el a munkát.

2017. febr. 13. 12:06
 2/3 anonim ***** válasza:
autós, rohangálós meló 180e-ért azért nem életed lehetősége 26 évesen.
2017. febr. 13. 17:32
 3/3 anonim ***** válasza:
Ne keseregj, ha elvállaltad volna a munkát mindenféle hazugságok árán, valószínű nem lett volna hosszú pályafutásod a a cégnél. Szerintem rengeteg stresszt és talán még egy autóbalesetet is megspóroltál magadnak.
2017. febr. 14. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!