SZÉP Kártyában mennyire vagytok jártasak?
A helyzet a következő:
A SZÉP Kártyámon van 10000 forint, de a fizetendő összeg mondjuk 12000 forint, de én el akarom használni a kártyámon levő összeget. Lehetséges-e?
És ha igen hogyan tovább? Helyben fizetem ki a különbözetet, vagy a bankba kell bemenjek téríteni?
Ez nem hitelkártya, hogy mínuszba mehess és egyenlíthess :D :D :D
Beszéld meg azzal, akinél fizetnél. Ők döntik el...
Még egy hülye...
2-es, gratulálok: valaki nem tud valamit, idejön megkérdezni, Te meg ismeretlenül lehülyézed. Azért, mert te már pólyás korodban (nem is volt még akkor :D) is tudtad, hogy működik a Szép kártya, nem kell lehülyézni a másikat.
Képzeld, én is olyan "hülye" vagyok, hogy most kaptam először Szép kártyát, 21.000 ft van rajta és nem tudtam, hogy egy 25 ezres szállást le tudnék-e foglalni vele és ha igen, hogyan? A helyzetet bonyolította, hogy Bónusz brigádos akció volt - így 3 szereplős. Mivel nem volt időm végigzongorázni egy 3 szereplős történetet, ezért inkább hagytam a csudába.
És a kérdező nyilván nem hitelkártyaként gondolta a kártyát, hanem, hogy még rá kell tegyen pénzt, hogy ki tudja egyenlíteni a szállást.
Köszönöm #1!
#2 ha nem tudsz semmi értelmeset, legközelebb inkább ne szólj hozzá.
#3 köszönöm :)
PL help! Hogy tudok belépni megnézni az egyenlegemet?
Beírom a weben a kártyaszámot és nem fogadja el.Melyik karaktereket kell beírni és mennyit?kköszi előre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!