Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit csinálnál ha 1 hónapon át...

Mit csinálnál ha 1 hónapon át a tényleges minimálbérből kéne megélned? Hogyan kiviteleznéd?

Figyelt kérdés
2017. febr. 9. 19:02
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
91%
Sokaknak tényleg annyiból kell élniük...
2017. febr. 9. 19:19
 2/17 anonim ***** válasza:
14%

Minimálbér a buta proliknak jár.

Meg neked Balázs, a segélyed remélem lassan lejár. Ez rímelt.

A kapitalizmus tesz róla, hogy visszahozza a természetes kiválasztódást, és eltávolítsa a káros egyedeket a társadalomból. Vagy rabszolgákká tegye.

[link]

2017. febr. 9. 19:26
 3/17 anonim ***** válasza:
17%
Ha rajtam múlna, csak teljesítmény bér lenne és eltörölnéma minimálbért! Annyiért dolgozzanak, amennyiért még hajlandóak.
2017. febr. 9. 19:27
 4/17 anonim ***** válasza:
45%

Vagyis ezt akartam linkelni.:

[link]

2017. febr. 9. 19:28
 5/17 A kérdező kommentje:

"a rajtam múlna, csak teljesítmény bér lenne és eltörölnéma minimálbért! Annyiért dolgozzanak, amennyiért még hajlandóak.

"

Irány Uganda, ott pont ilyen kapitalizmus van.

Odavaló a fajtád.

2017. febr. 9. 19:32
 6/17 anonim ***** válasza:
11%

Ausztiában sincs minimálbér - mégsem Uganda színvonalú.

Ugandádban meg a te fajtád van és oda is való hogy kapjon annyit amit megteremtett, mert ők jönnek ide élősködni a nagy nyugati államokon szociális segélyért meg drága minimálbérért, luxus. cikkekért.

2017. febr. 9. 19:34
 7/17 anonim ***** válasza:
11%
Az a baj, hogy a te fajtád még bidroidnak sem jó.
2017. febr. 9. 19:35
 8/17 A kérdező kommentje:

Ausztriában is meg vannak határozva minimum bérek, csak éppen nem egységesen hanem szektoronként, úgyhogy hiába sarkítasz, Ausztriában is van fék bőven a kapitalizmuson.

TE meg a Leviathán világát szeretnéd, ahol mindenki mindenkinek farkasa és mindenki harcol mindenkivel...

Igazi suttyó balkáni mentalitás.

2017. febr. 9. 19:38
 9/17 anonim ***** válasza:
24%

Én is mondhatnám, hogy te meg Észak-Korea világát szeretnéd. Ott van kommunizmus, ha szeretnéd, menj oda.

Vagy Kínába, szerelhetsz penny-s órabérben.

Ha eltörölnéka minimálbért mindenkinek aki számít, csak jobb lenne.

2017. febr. 9. 19:41
 10/17 A kérdező kommentje:

Ha eltörölnék a minimálbért, 1-2 hónapon belül forradalom törne ki.

A segédmunkás bérek 30-40 ezer forintra esnének le és jönnének a sztrájkok.

Ugyanúgy be kéne vezetni a normálisabb béreket kedves kapitalista uram.

De tudom, szerinted 10 ezer forint az ideális munkás bér, mert tud belőle 1 zzsák krumplit venni, meg rizst, meg vegyen amit akar meg éljen amiből akar.

2017. febr. 9. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!