Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyire valós a tényleges...

Mennyire valós a tényleges nyeremény?

Figyelt kérdés

lottó szerencsejáték, mivel gép rögzíti, számítógépen látják, hogy milyen számokat tettem meg.

némi matekkal simán csalhatnak...

vagy valóban megnyerhető a lottó bármely játéka?

mi a véleményetek?

2016. febr. 1. 10:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Sokan gondolják, hogy a lottó egy kamu játék, meg van bundázva stb. Erre meg is lenne a megfelelő technika, de szerintem nem csinálják. Hogy miért? Olyan baromi nagy bevételük van, hogy azt a pár száz milliót vagy pár milliárdot már "fölösleges" lenne elcsalni, mondhatni ez aprópénz az alap bevételhez képest.
2016. febr. 1. 10:37
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem csalnak. Semmi értelme nem lenne. A mostani formában is nyereséges. Úgy alkották meg a matematikusok a szabályokat. Ez egy külön tudomány. Amúgy a Szerencsejáték Zrt. állami cég, tehát nem célja a profit minden áron való maximalizálása. Ennek ellenére régóta milliárdokban mérhetően nyereséges.
2016. febr. 1. 10:38
 3/3 anonim ***** válasza:

Pszichológiai szempontból az ilyen kérdések hátterében az áll, hogy az ember a saját sikertelen fogadásai miatt érzett frusztrációját úgy vezeti le, hogy egy rajta kívül álló okot nevez meg a kudarc okaként.

"Nem nyertem, pedig nagyon odatettem magam gondolatban. Biztos csalnak."

2016. febr. 1. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!