Blog tanácsa miatt elvesztett pénz mit tehetek?
Figyelt kérdés
KÖVETTEM ennek a blognak a tanácsát, 4 hónapig nem csináltam semmit, majd jelentekztem a lottó nyereményért, mint utólag kiderült sajnos lecsúsztam róla. kérhetek e kártérítést? megkapom e a pénzem? tehetek e fejjelentést?
2016. jan. 25. 23:40
1/4 anonim válasza:
1. Nem tehetsz feljelentést, mert te voltál a hülye. A Szerencsejáték Zrt honlapján le van írva, hogy 90 napig veheted fel.
2. Nem azt írják, hogy 4-5 hónapig ne vedd fel a pénzt, hanem hogy higgadj le, "ne csinálj semmit", azaz ne kezdj el ész nélkül költeni.
2/4 A kérdező kommentje:
még jó hogy csak párezret nyertem x'D
2016. jan. 26. 01:08
3/4 anonim válasza:
Egy blog azt tanacsolta hogy ugorjak a kutba. Megtettem, perelhetek?
Ugyanaz a tortenet.
4/4 anonim válasza:
A sorsot pereld, hogy olyan géneket osztott, hogy ilyen hülye lettél! Meg magadat, mert nem megy a szövegértés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!