Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Gazdasgági mesterszakok közül...

Gazdasgági mesterszakok közül mit válasszak?

Figyelt kérdés

1.pénzügy-számvitel: Mi lehetek, ha pénzügy érdekel és könyvelő nem szívesen lennék?

2. Pénzügy számvitel után milyen mestert végezzek el?

-supply chain management(ellátási lánc, logisztika)

-quantitive finance

-management

Azért írtam angolul, mert Ausztriában végezném el angol képzésként. Az érdekelne, hogy melyikkel milyen könnyen, milyen környezetbe és milyen fizetéssel tudnék elhelyezkedni BUDAPESTEN? Amire tudtok válaszoljatok kérlek! Köszönöm! (Corvinusos vagyok)

2017. febr. 7. 19:30
 1/1 Donald J. Trump ***** válasza:
100%
Attól függ, melyik területen szeretnél dolgozni. Logisztika az még mesterképzéssel sem egy túlfizetett ágazat itthon, sok-sok meló menne bele, míg azzal úgy keresnél, mint a másik kettővel. BTW, szerintem a Corvinusnak legalább olyan nívós (vagy még nívósabb) mesterképzései vannak, mint a WU-nak - szóval hacsak nem ingyen dobják utánad, akkor ezért felesleges Ausztriába menni.
2017. febr. 7. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!