Gannicus23 kérdése:
Miután megszűnnek a mesterszakok osztott tanári képzésen, és nekem már van Bsc diplomám, hogyan lehetek tanár? Jelentkeznem kell újból az osztatlan képzésre?
Figyelt kérdés
2015. jan. 13. 23:56
1/4 anonim válasza:
Ha megvan a diplomád, miért nem mész akkor MsC-re? Ha jól tudom a 2016-os évben fognak utoljára indítani tanári mesterszakot, utána marad az osztatlan. Miután nem lesz lehetőséged mesterszakon folytatni a tanulmányaidat, így muszáj lesz felvételizni osztatlanra, és ha szerencséd van, elfogadnak néhány tantárgyat a BsC-s kurzusaid közül. Sajnos azonban nem sok tantárgy fedi egymást, még akkor sem ha a nevük hasonló, de ezt az aktuális egyetemen kell megkérdezned! Ez sajnos kib*szás a tanári szakosokkal szemben, hiszen tanár MSC-re bejutni nem olyan egyszerű dolog! :\
2/4 A kérdező kommentje:
Az a probléma, hogy nincs meg az 50 kreditet megalapozó második tanári szakom, amit minorként vehettem volna fel, mer a tanárok is sokan azt mondták a főiskolán hogy elég ez a tesi-edző szak a MSC-re...most meg fogalmam nincs mit csináljak. Vannak részismereti képzések ami keretében ezt meg lehet csinálni, csak a mostani évről már elcsúsztam hogy jelentkezzek rá..Nem akarom hogy feleslegbe menjen a már belefektetett idő...meg csak a tanítás érdekel, más területen el sem tudom magam képzelni.
2015. jan. 14. 02:41
3/4 anonim válasza:
A 2015/2016-os tanévben nem tudod megcsinálni a másik szakot?
Ha sikerülne, pont felülhetnél még az utolsó vonatra!
4/4 A kérdező kommentje:
Hát ha 2015-ben indul majd részidős képzés akkor mindenképpen megcsinálom csak az is elég drága kreditenként 5-6 ezer ft...aztán 50 kredit kell..De nekem megérné. El kell érni az utolsó vonatot
2015. jan. 14. 12:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!