Surgos megbizzak benne, mit csinaljak?
Szoval van egy hirdetes jofogason, es en cseret ajanlottam az embernek, mondta hogy rendben beszeljek az aszisztensevel, mert o intezi ezeket az dolgokat. Leirta a telefonszamat, es irtam az aszisztensenek sms-t, mert nincs annyi penz a kartyamon hogu mas szolgaltatoval tudjak ilyenekrol beszelgetni, aztan felhivott, nem tudtam felvenni irtam neki hogy irjon email cimemre, es leirtam a cimemet. Meg nem kaptam semmi, meg fel se hivott mint azelott. Itt a hirdeto linkje~ [link]
Kanadabol hozza ezeket, es gondolom akkor o is ott van. Mit tegyek, hogy minel hamarabb ellegyen intezve a csere, es rendben menjen minden? Rendesnek tunt az elado, ahogy irt nekem, de nem tudom hogy megbizzake benne. Miket kerdezzek tole? Es Mit tegyek?
Remelem valaki tud segiteni a valaszt elore is koszonom.:)
"A kérdező kommentje:
Szemelyesen cserelnenk budapesten.
# 7/26 Időpont ma 15:41 "
és
"A kérdező kommentje:
De akkor megprobalom eloszor azt hogy eloszor o kuldje el utana en is. Es ha nem az lesz a csomagba akkor visszakuldom es nem adom fel az enyenet.
# 21/26 Időpont ma 16:41"
Na jó, akkor erről ennyit - eddig segítettem, de most kiszálltam (4,6,8, stb vagyok)
Én nem mondtam, hogy csaló, mert az
1.- becsületsértés lenne
2.- akár igaz is lehet a hirdetés
csak megkérdeztem pár dolgot, hogy mégis hogy akarod érvényesíteni a garanciát?, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!