Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » 18 évesen megéri autót venni...

18 évesen megéri autót venni vagy tegyem félre a pénzt?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Hamarosan 18 vagyok es van felreteve 2millio forintom,amit gyujtok mar amiota az eszem tudom.Eddig szuelimmel ugy egyeztunk meg,hogy abbol veszek egy kocsit,de elbizonytalanodtam.Nem lenne jobb inkabb felretenni?Lakasom van,azt is a szuleimtol kaptam,egyedul elek itt,hetvegente hazajarok stb.Mit lenne ertelmes csinalni a penzzel?Esetleg egy masik lakasba fektetni amit majd kiadni berbe?
2017. febr. 1. 13:48
 1/3 koromarcsi válasza:

Nem csak megszerezni, hanem megtartani, fenntartani is tudni kell. Ezt vedd számításba.

Ingatlant kiadni nagy rizikó. Nézz utána, mert ráfizetés is lehet, ha rosszul választod a bérlőt.

A pénz " a párnacihában " tartani könnyelműség, mert álltában "kopik".

2017. febr. 1. 14:15
 2/3 anonim ***** válasza:

mert most hirtelen a seggére kell verni?

Szükséged van autóra?

igen -> veszel egyet

Nem -> nem veszel

2017. febr. 2. 19:05
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát én ennél rosszabb háttérrel vettem ilyen idősen autót, és nem bántam meg. Ami nem azt jelenti, hogy neked is kell, de ha a lakhatásod biztosítva van szerintem álszentség azt mondani, hogy 18 évesen azonnal mindet tedd el nyugdíjra, mert különben felelőtlen vagy. Szóval ha autót szeretnél és tudod, hogy mit vállalsz (benzin, adók, szerviz) akkor vegyél. Arra is gondolj, hogy egy 18 éves (gondolom friss jogsis gyereknek nem biztos, hogy 2 milliós autó kell. Vegyél csak a feléből, vagy kevesebből. Azt is vedd figyelembe, hogy egy amortizálódó használati cikket veszel, és pár év múlva jelentős bukóval adhatod el az autód, ha addig össze nem törik, vagy el nem lopják. Bár az is igaz, hogy ennyi pénzt befektetni is nehéz, Pesten max. egy teremgarázs beállóra futja ennyiből.
2017. febr. 2. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!