Mindenkit átvernek a benzinkúton? Vagy, hogy is van ez?
Figyelt kérdés
Na szóval, nekem egy 1997-es Suzuki Swiftem van aminek 30 literes a tankja. A MOL-nál szoktam tankolni. Eddig (amíg át nem újították, azaz korszerűsítették a kutat) ahol tankoltam, nem ment a tankba 27 liternél több de amióta felújították azóta TÖBB! mint 30 liter megy bele, olyan 32-33-34 liter szokott. És ráadásul nem csak a MOL-nál hanem ezt már kipróbáltam a shellnél és az omv-nél is. És ott is ugyan ez a sztori. 30 literes a tank és 33 megy bele...és ráadásul nem is full üres tankkal megyek oda. Akkor lehúznak olyan 6 liter benzinnel?2017. febr. 1. 01:30
11/11 anonim válasza:
Ahol én dolgoztam ott biztos nem volt trükközés a benzinnel.
Volt más sumákság de nem az autósok kárára.
Viszont hallottam olyat hogy egy kúton átállították hogy csaljon, nap végén visszaállították és leengedték azt az üzemanyagot amit megspóroltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!