Miért élveznek el a munkáltatók arra, hogy 3 műszakos munkát biztosítanak csak ha valaki segédmunkás?
A hivatalok bezárnak HÉTKÖZNAP du. 1-2 kor, de az összes fizikai munka 3 műszakos megkérdezem mi a retekért? A hivatalok miért nem 3 műszakosak, vagy a programozó/mérnök állások? Miért csak a fizikai munkásokkal *****nek ki?
Az irodai dolgozók miért nem ülnek bent egész éjjel? A munkáltatók erre izgulnak, hogy 3 műszak vagy mi? Be kéne tiltani egészségügyi okokból és illegálissá kéne tenni a 3 műszakos munkavégzést. Igenis 1 műszakban dolgozzon a mentős is, csak éjjel vagy csak nappal.
Az Ügyfélszolgálati Iroda ügyfélfogadási ideje
Hétfő: 8:00-18:00
Kedd: 8:00-16:30
Szerda: 8:00-16:30
Csütörtök: 8:00-16:30
Péntek: 8:00-13:30
Amúgy meg azért, mert a gyártósort az idő 100%-ban ki kell használni. Az ügyfélszolgálati irodát nincs értelme éjjel nyitvatartani - úgysem menne oda a kutya sem, továbbá semmi hozzáadott értéke nem lenne, amiért megérné az extra bérinvesztációt.
Munkaügyi.
H-K-SZ: 8.30-15.00
CS: 8.30-12.00
P: 8.30-13.00
Jó majd te fogod megmondani, hogy mikor dolgozzon a mérnök :D
El vagy te tévedve :D
Mert egy vaskohot leállítani és újraíndítani reggel nagyon nagy mennyiségű energiát venne igénybe például, így jobban megéri a munkásnak pótlékot fizetni.
Másrészt ne gondold, hogy az informatikusok/mérnökök nem dolgoznak este. Tudod, amikor sok munka van, akkor akár többet is dolgoznak. Én például volt, hogy egy nap bementem reggel 9-re és másnap reggel 4-kor jöttem el. (közgazdász vagyok, de mérnököknél és infosoknál is simán vannak ilyenek)
Na megaztán te a "közfoglalkoztatást" nézed és nem a versenyszférát. Például egy audit cégnél széthajtják a beledet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!