Mi a gond azzal ha valaki élvezni a segédmunkás létet és nem akar önmegvalósítani meg mindenféle manager lenni?
1. tehát élvezi/szereti az egyszerű faék munkáját
2. jókedvvel jár be mindennap
3. munkavégzés közben flow-élménye van
Mi ezzel a gond?
Miért szólják le ezeket az embereket is hogy életképtelenek?
Szerintem pont ezek a legéletképesebb emberek.
Hisz kevés pénzből is boldogok és jól érzik magukat, ráadásul elégedettek és kiegyensúlyozottak.
"Hisz kevés pénzből is boldogok és jól érzik magukat, ráadásul elégedettek és kiegyensúlyozottak."
Hogy lehet boldogan és kiegyensúlyozottan élni, ha hó végére 1 fillér nem marad a számládon.. és 1 évet kell gyűjtögetni, hogy elmehess 1 hétre nyaralni...
én se akarok manager lenni, csak sok pénzt akarok keresni.. többet mint a minimálbér.
Üdv Balázska! Újra itt?
Fogd már fel azzal a hü*e fejeddel, hogy senki nem szólja le a munkásokat, ha valakit kielégít a napi 8 óra meki meg takarítás, akkor csinálja. De akkor te se panaszkodj a kevés bérre, hanem járjál jókedvvel dolgozni. Ennyi.
#3 akkor költözz ki az erdőbe és élj remeteként! Ott nincsenek materiális javak, és még melóznod sem kell.
De akkor fogorvos sem lesz amikor fáj a fogad, meg mentőt se kapsz ha rosszul vagy és antibiotikumot se ha megbetegszel.
és akkor mi van, ha nem milliókat keres? megél, jól érzi magát,boldog.
mindenkinek joga van a boldogsághoz. legalább nem stresszel és nem hányja el magát reggelente, ha munlába kell menni. Becsületes, dolgozik, adót fizet, tagja a társadalomnak. Én irigylem, aki szereti a munkáját, bármi legyen az. Aki reggel vidám, és bejárni dolgozni nem teher, és a szabadidejében nem azon nyammog, hogy hamarosan menni kell vissza melózni.
Lol! Egy újabb balázska gyöngyszem, meg azok a marhák, akik válaszolnak neki, és azt gondolják, hogy nem szimplán trollkodik...
srácok őszintén, hány segédmunkás szájából hallottátok már az "önmegvalósítás" és a "flow-élmény" szavakat? :D
Ha követed itt Balázska hozzászólásait, akkor sem a stílus, sem a témák nem egy McDonnald's-os burger forgató minimálbéres segédmunkásra utalnak.
Csak mindenki a tartalomra figyel és nem a formára...
"miért, egy segédmunkás nem olvashat könyveket? Nem ismerheti ezeket a szavakat? Egy segédmunkás csak a kocsmában piálhat? nem értem..."
Egy segédmunkás is lehet művelet, ismerhet sok mindent. De ha rendszeres olvasója lennél a kérdezőnek, ő Sas Balázs, aki több mint tíz álnéven kérdezget rendszeresen, idiótaságokat, az elején még nem ismertük, el lett neki minden magyarázva, de csak böfögi a hülyeségeit.
Ez megint csak A burgerforgató :D
Ne gondoljátok, hogy troll ő valóban ilyen hü lye.
itt a blogja ha valakit érdekel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!