Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Sos nagyon fontoss többi lent?!

Sos nagyon fontoss többi lent?!

Figyelt kérdés
Van egy mumkahelyem ahova nem mentem be pénteken mert valójában nem akartam azt mondtam főnöknek hogy kórházba kellet lennem de ugyebár nem igaz és holnapra kéri a zarojelentest mert ha nincs kirug és nem fizet ki és elég sok pénzem van nála, be vagyok jelentve.. De holnapig hogy tudnák egy zarojelentest csinálni vagy bármi ami jó ötlet erre hogy legfeljebb fizessen ki, negatívak keruljetek..?!

2017. jan. 29. 20:55
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. Ez van, legközelebb kevésbé nagy baromságot kamuzz - mondjuk, hogy beteg vagy és ágyban fekszel.
2017. jan. 29. 21:07
 2/7 anonim ***** válasza:

Sehogy. Amúgy is okirathamisítás lenne, ami miatt le is csukhatnak.

Csak annyit mondtál, hogy kórházba kellett lenned? Mert akkor mondd azt, hogy jóbarátod volt kórházban, de az ő zárójelentését nyilván nem tudod csatolni.

2017. jan. 29. 21:14
 3/7 anonim ***** válasza:
79%

1. - nem mentél be dolgozni,ez az első hiba

2. - hazudtál a főnöködnek - még nagyobb hiba

3. - ezek után még ennél is nagyobb hibát akarsz elkövetni, hamis zárójelentést készíteni. Ennél nagyobb hülyeséget már nem is tehetnél.

Egyszerűen oda kell állni elé, becsületesen elmondani, hogy pénteken fáradt voltál, munkára alkalmatlan állapotban voltál, stb és írjon ki utlag egy nap szabadságot. Ha ki akar rúgni, megteheti, de mivel be vagy jelentve, köteles kifizetni a kilépéstől számítva 5 napon belül. Ha nem lennél bejelentve, akkor valóban előfordulhatna, hogy nem fizet ki.

2017. jan. 29. 21:19
 4/7 A kérdező kommentje:
Jogos minden és a 3 válaszolnak igaza van elé állok ha ki rúg rugjon mivel hibáztam.. Csak fizessen ki, de bevoltam jelentve így kutya kötelesége.. Ha nem fizet ki mit lehet csinálni?
2017. jan. 29. 21:42
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem várjuk meg a holnapot, mit mond a főnököd - most már késő van ahhoz, hogy leírjam, mi van akkor, ha így, mi van akkor, ha úgy, stb... (3-as vagyok)
2017. jan. 29. 22:07
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Hosszú évek során, vagy 10 színesbőrűvel is volt ilyen tapasztalatom sajnos. Felvettem őket a céghez. Aztán az első két-három hétben még nem volt gond egyikkel sem. De ahogy egy kicsit megmelegedtek, az átmulatott hétvégék utáni hétfőket például rendre kihagyták. Hétfőn 10 órakor betelefonál, hogy nem jön be, rosszul érzi magát. A fizetést követő napon úgyszintén...
2017. jan. 29. 23:01
 7/7 anonim ***** válasza:
Na, mi lett a "nóta" vége? (3-as vagyok)
2017. febr. 2. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!