Eladhatja a házat?

Figyelt kérdés
Egy ismerősöm kb.tíz évig lakott élettársi kapcsolatba a barátnőjével.A ház a barátnőjé.De 10 év után elhagyta a nő a párját,és elköltözött...Most a párja,és a három gyermeke lakik benne..A nő elakarja adni a házat..Eladhatja?

2017. jan. 26. 22:23
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen.
2017. jan. 26. 22:37
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha csak a nő a ház tulajdonosa, el.
2017. jan. 26. 22:37
 3/7 anonim ***** válasza:
32%
Mondjad az ismerősödnek, hogy mikor jönnek házat nézni a vevők akkor zavarja el őket. Problem Solved
2017. jan. 26. 22:39
 4/7 anonim ***** válasza:
Mi a kérdés?!
2017. jan. 27. 09:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Eladhatja, de a birtokbaadás már bonyolultabb lesz.
2017. jan. 27. 13:19
 6/7 A kérdező kommentje:
Én úgy hallottam,hogy valami törvény van az élettársak között.Ha több évig együtt laknak,már őbis tulajdonossá válik..De lehet hogy rosszul hallottam.
2017. jan. 27. 18:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is hallottam ilyesmit bár szerintem az csak akkor érvényes ha akkor lett vásárolva az ingatlan amikor együtt voltak. Ha előtte meg volt a nőnek akkor az az ő nevén van ezért kell elzavarni a vevőket mikor jönnek megnézni!
2017. jan. 27. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!