Jártatok már úgy, hogy a bankkártyátok felső rétege fokozatosan kezd elválni a ragasztástól?
Figyelt kérdés
Több hete azt veszem észre, hogy a kártyám legfelső része, ahol a kártyaszám is található kezd elengedni és felválik a kártyától. Lassan két éves a kártya, túl sokat nem használom, inkább interneten fizetek vele. Ha bankba vagy bárhol felmutatom, kiröhögnek vele. Ráadásul ilyen hibából nem is hiszem hogy adnak új kártyát, mivel gondolják, szándékosan okoztam.2017. jan. 16. 05:30
1/6 anonim válasza:
Ha bemész a számlavezető/kártyakibocsátó bankodba, ott tudsz kérni új kártyát- bár nagy valószínűséggel fizetni kell érte.
2/6 anonim válasza:
Jártam. De lexartam. Úgy használtam, hogy a két széle teljesen felpöndörödött már.
Volt ez kártyám ami meg ketté tört a zsebemben. Csak a felső réteg tartotta. Pénzkivételre még tutdtam egy darabig használni. De egyszer aztán benyelte az atm.
3/6 A kérdező kommentje:
De ennyire selejt műanyagokból rakják össze? Mondjuk paypassra még alkalmas, de én is attól félek, hogy az atm-ben 1x ott marad. Na mindegy, utánajárok. Akkor nem csak én vagyok ezzel egyedül.
2017. jan. 16. 18:05
4/6 anonim válasza:
OTP-ben szoktak adni hozzá papír védőtokot - nekem bevált, mert abban hordom és az rongyolódik, nem a kártya :-)
Sőt, még ki sem kell húzni a papír tokból amikor paypass-el fizetek...
5/6 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló, ezzel a tokkal kénylemesen elféra pénztárcában?
2017. jan. 17. 05:33
6/6 anonim válasza:
Igen, nekem ott van - alig nagyobb, mint a kártya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!