Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha nem vesznek fel nem is...

Ha nem vesznek fel nem is fizetnek ki miert lehet ez?

Figyelt kérdés
Napi bejelentessel vagyok "felveve",fizetesi hataridokor szoltam a munkaktatonak hogy nem hivtak. Azt allitotta hogy amig nem vettek fel teljes allasba nem fizetnek,csak ha ez megtortent akkor az elso fizetessel visszamenoleg. Am ha ugy dontenek megse kellek akkor nem fognak fizetni. De en nem hiszem hogy ilyet lehetne..

2017. jan. 15. 22:35
 1/4 Kiss_Eleonóra ***** válasza:
55%

gratulálok, ingyen dolgozol.

szép munka.

holnap első dolgod legyen felmondani.

2017. jan. 15. 22:44
 2/4 A kérdező kommentje:

nem lehetne munkaugyi birosagra menni vele?

igen..ingyen csak ezt az elejen igy senki se kozolte velem..es ha mar a penzt nem is de legyen nekik is bosszusaguk.

2017. jan. 15. 22:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Persze, hogy nem lehet. Akasztófára az ilyen munkáltatókkal.
2017. jan. 15. 23:25
 4/4 anonim ***** válasza:

"Napi bejelentessel vagyok "felveve"... "

Ezt úgy hívják, hogy egyszerűsített foglalkoztatás és annál minden munkanap végén szokás fizetni. Szóval nyugodtan követeld AZONNAL a pénzed, ha nem adják ki, akkor AZONNAL mondj fel. Ha nem fizet, nyugodtan megemlítheted, hogy nem fogod elmulasztani a felettes szerveknek (Munkaügyi felügyelet, NAV) való jelentést.

2017. jan. 16. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!