Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Akik étkezési utalványt...

Akik étkezési utalványt vesznek pl.90%-ot fizetnek érte azok, mit csinálnak vele?

Figyelt kérdés
Gondolom,legtöbben levásárolják. De aki nem azok mint csinálnak vele?

2014. máj. 5. 07:45
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Vagy levásárolja, vagy ha tudja, elcseréli drágábban. Van, akinek mindegy, hogy mivel fizet, vagy nem akar üzletelni vele, az akár egy az egyben is cserélheti, hiszen rosszul nem jár.
2014. máj. 5. 08:00
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Levásárolják.. Én a vállalkozásomhoz úgyis költök élelmiszerre úgy havi 300 ezret, elég nagy tételben tudnék vásárolni Erzsébet utalványt.

300 ezernél az a 10, de néha 20% különbség már igen komoly pénz kezd lenni.

2014. máj. 5. 08:16
 3/6 A kérdező kommentje:
Így már értem. Én arra gondoltam, hogy ha van ismerős egy élelmiszer boltban akkor ott valahogy megoldják..
2014. máj. 5. 09:33
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Vagy bolti melós a kasszából beváltja magának. Tiszta profit.
2014. máj. 5. 10:28
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom levásárolják. De mégis hol lehet ilyen utalványt olcsóbban vásárolni?
2014. máj. 5. 12:14
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Én is csak véletlenül találtam ilyen hirdetésre, miközben rákerestem, hogy hol lehet fizetni Erzsébet utalvánnyal..
2014. máj. 5. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!