Akik étkezési utalványt vesznek pl.90%-ot fizetnek érte azok, mit csinálnak vele?
Figyelt kérdés
Gondolom,legtöbben levásárolják. De aki nem azok mint csinálnak vele?2014. máj. 5. 07:45
1/6 anonim válasza:
Vagy levásárolja, vagy ha tudja, elcseréli drágábban. Van, akinek mindegy, hogy mivel fizet, vagy nem akar üzletelni vele, az akár egy az egyben is cserélheti, hiszen rosszul nem jár.
2/6 anonim válasza:
Levásárolják.. Én a vállalkozásomhoz úgyis költök élelmiszerre úgy havi 300 ezret, elég nagy tételben tudnék vásárolni Erzsébet utalványt.
300 ezernél az a 10, de néha 20% különbség már igen komoly pénz kezd lenni.
3/6 A kérdező kommentje:
Így már értem. Én arra gondoltam, hogy ha van ismerős egy élelmiszer boltban akkor ott valahogy megoldják..
2014. máj. 5. 09:33
4/6 anonim válasza:
Vagy bolti melós a kasszából beváltja magának. Tiszta profit.
5/6 anonim válasza:
Gondolom levásárolják. De mégis hol lehet ilyen utalványt olcsóbban vásárolni?
6/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Én is csak véletlenül találtam ilyen hirdetésre, miközben rákerestem, hogy hol lehet fizetni Erzsébet utalvánnyal..
2014. máj. 5. 13:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!