Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » 14 éves vagyok nincs személyim...

14 éves vagyok nincs személyim ha feladtak nekem egy utánvétteles csomagot a nevemre akkor átudom venni?

Figyelt kérdés
2017. jan. 15. 21:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Át
2017. jan. 15. 21:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha kihozza postás, akkor igen, ha a postára kell elmenned érte, akkor nem, mert ott kérnek iratot. Miért nincs személyid? Útleveled sincs? Valamelyiknek lennie kell a törvény szerint.
2017. jan. 17. 19:06
 3/5 A kérdező kommentje:
Csak diákigazolvány om van személyim még nincs.
2017. jan. 18. 15:07
 4/5 anonim ***** válasza:
csináltatnod kellene, mert komolyan ez a törvény, most már a csecsemőknek is kell, hogy legyen személyijük, ha nincs útlevelük. ilyenkor meg jól is jön, mert diákkal nem fogja kiadni a posta (a legtöbb, amit tehetsz, hogy azonos lakcímen élő családtagod megy érte a postára).
2017. jan. 18. 19:40
 5/5 A kérdező kommentje:
Átudtam venni:)
2017. jan. 19. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!