Hogy lehet egy szerszám-műszaki alkatrész boltnak ilyen idióta weboldala? Illetve hogy gondolják így a sikerüket?
Lehet hogy én nem értek az ilyenekhez,de szerintem nagyon gáz a következő:
Budapest,azon belül egy cég,amelyiknek 3-4 üzlete van.
Fémipari szerszámok,kellékek,alkatrészek,kötőelemek vannak a boltokban,sok mindent lehet kapni a boltban is és ami nincs a katalógusban,1-2 napon belül meghozatják.
Honlapukon a termékek mellett az ár részhez azt írja,hogy regisztrálni kell,ha tudni szeretném az árat.
Ez kapásból szerintem egy undorító dolog,gondolom ezzel közelebb akarják csalni az érdeklődőt.
Jó,regisztráltam,erre jön egy válasz e mail,hogy majd ellenőrzik a regisztrációmat,ami 24 órát vesz igénybe.
Itt már nem érdekelt a z egész.
Pár nap múlva néztem a leveleimet,többek közt ezt is,és azt írta,hogy nem fogadták el a regisztrációmat,mert magánszemély vagyok.Csak a vállalkozókét fogadják el.
Abszolút nem egy hatalmas áruházról van szó,teljesen normál boltról.
Én jelenleg építek egy több száz ezres műszaki dolgot,amihez sok mindent vettem volna ott,de így nem megyek,mert a honlapukon nincs ár,és nem tudom a kiadást megtervezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!