Külföldi munkát keresek, ami jól fizet! Tudnátok segíteni?
Nem érzem, hogy bántón írtam volna, a hangnemet meg főleg nem tudom honnan is tudod egy írott szöveg alapján.
De be kell látni, nyelvtudás és bárminemű munkatapasztalat nélkül külföldön sehol nincs esélyed! Persze, közvetítőirodákon keresztül kiküldhetnek, max átvernek. Ez ilyen, el kell fogadni. Ha neked lenne céged, te alkalmaznál olyanokat, akik meg sem értik mit mondasz? Nem.
Lehet itt álmodozni meg fikázni a másikat, ha normálisan válaszol, de attól még nem leszel előrébb. Tenni kellene azért, hogy találj munkát, amit kezdhetnél mondjuk ott, hogy a külföldi állásportálok hirdetéseit nézed meg, nem pedig a GYK-n keresel olyat, aki puszira segít neked elhelyezkedni kint. GYK segítségével még itthon se helyezkedett el senki, nem hogy külföldön.
(Na most írhatod azt, hogy köcsög, bunkó és lekezelő vagyok!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!