Hogyan lehetek maffiózó?
Figyelt kérdés
Szeretnék maffiózó lenni, de nem tudom hogyan kezdjek hozzá. Hogyan vehetném fel a kapcsolatot egy bűnszervezettel? Vagy hogyan lehet saját maffiám?2017. jan. 10. 21:29
11/19 anonim válasza:
Jay, te elég... hogy is mondjam... "durva" vagy. Ez tetszik. 👌
13/19 anonim válasza:
Ezt mire érted? 😋 Talán csak nem?
16/19 anonim válasza:
Kezdetnek lépj be a Fideszbe,nyald fényesre Orbán papa hátsó felét és tessék benne vagy az ország legnagyobb maffia hálózatába. De,ha gondolod alapíts új pártot(most már úgyis szinte bárki alapíthat pártot-lásd a legutóbbi választásokat)és akkor saját maffiád lesz,bár nagy sikerre ne számíts ettől.
17/19 anonim válasza:
Én megértem hogy az akarsz lenni viszont sokat kell malyd gyilkolni föleg hogy ne bukjál le nem jàtèk.
18/19 anonim válasza:
Mert ti aztán okosabbak vagytok. Közhelyekkel jötzök úgy, mintha egy cseppet is részt vettetek volna az alvilágban. Billenyentyűharcosok vagytok dettó csak 10-15 évvel idősebbek a kérdezőtől.
19/19 anonim válasza:
Én segíthetek!
Kapásbol legyen kb. 10 millla minimum a zsebedbe ez elég pár fegyverre meg pár ember bérlésére.
Kell IQ kb 200%!
Ez fontos! Buta ember ne legyen maffiózó!
Nem kötelező de előny, oltási igazolvány is!
Letyen egy kocsmád vagy valami ahol a törzshelyed lessz.
Na induljon a meló.
Kezd kicsibe, rabolj ki gazdagokat de okosan!
Aztán kezd drogot árulni mert a maffiózóknak ez alap dolog!
Adj uzsorát, ezt abbol a pénzből adod amit loptál vagy lopattál! Legyen pl 200% visszafizetés.írjatok szerződést amennyiben nem fizeti ki pl a háza vagy kocsija rámegy, ezt mindig úgy csináld hogy neked megére, ha kell fenyegesd meg.
És így tovább. 200% IQ legyen és nem kell tovább írnom rá jössz a folytatásta magad is, ha meg nem akkor bele se kezdj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!