Hogyan lehetek maffiózó?
Figyelt kérdés
Szeretnék maffiózó lenni, de nem tudom hogyan kezdjek hozzá. Hogyan vehetném fel a kapcsolatot egy bűnszervezettel? Vagy hogyan lehet saját maffiám?2017. jan. 10. 21:29
1/19 anonim válasza:
Játssz a Maffia nevezetű játékkal :) , na ott lehet maffiózó :)
3/19 anonim válasza:
Na ide figyelj, kislány! Ez nem gyerekeknek való játék. Az alvilágban rohadtul nem úgy mennek a dolgok, mint ahogy a filmekben láttad. Ott akkor vagy valaki, ha vér tapad a kezedhez, érted? Egy maffiához csak úgy lehet bejutni, ha valaki beajánl és, ha nem tetszel a vezetőségének ott helybe kinyírnak. Ha pedig mégis sikerül bejutnod rohadt sokat kell ölnöd, hogy elismerjenek, de te az első vérfolt láttán sokkot kapnál. Saját maffiát meg ne akarj, mert gyenge és védtelen lennék ezáltal mind rád szálnak a nagyok. Senki sem szereti a konkurenciát. Akkor talán csak megkeserítik az életed, ha apád egy klán vezetője volt, kivéve, ha ő a Capo Di Tutti Capi, mert akkor békén hagynak, de ne is reménykedj. Ha rám hallgatsz elfelejted ezt az egészet, és elmész orvosnak.
4/19 A kérdező kommentje:
21:55
Nem vagyok lány. Fiú vagyok.
2017. jan. 10. 21:57
5/19 anonim válasza:
Kislány, én pontosan tisztában vagyok ezzel, de az a helyzet, hogy lesz**om!
8/19 lulu by the nature válasza:
Ha ezt itt kérdezed meg valószínűleg te sosem leszel már az.
9/19 anonim válasza:
Aszondja kislány 😂 beszarás...
Öcsi, te meg soha a büdös életben nem leszel maffiózó! Ha igazán az akarsz lenni végy beszédstílus leckéket kislányos emberüntől és talán elmész egy drogdílernek. 😂
10/19 anonim válasza:
Aki politikus már nem lehet maffiózó, hisz ahhoz némi ész is kell.
Nem adok leckékekt olyan embereknek akik a sötét szobájukban elzárkózva a külvilágtól a gépüket nyomogatva reménykednek egy könnyű út megtalálásában a pénz felé.
Jay, a nevem Jay.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!