Jófogáson hogy jelenthetem a csalókat?
Ahhh.. nem teljesen mindegy hogy ingyenes szállításnak hívod, ha bele van kalkulálva az összegbe?
4 ezer forintot fizetsz és elküldi, teljesn mindegy hogy azt te úgy hívod hogy 4 ezer forint volt a termék, és nem kér postaköltséget, vagy 3 ezer Ft a termék, és ezer forint postaköltséget tesz rá az eladó :)
Amúgy meg igen, előreutalásnál benne van a para hogy átcsesznek, ezt vagy vállalod, vagy nem...
Én adtam vettem rengeteg mindent, vettem már 100 ezer Ft feletti dolgot is postán, előreutalással. Ha nem akarsz ilyet kockáztatni nem fizetsz előre senkinek. Ha meg kockáztatsz és belebuksz, akkor ez van, tanulsz az esetből, és legközelebb utánvéttel vásárolsz.
Én is múltkor képzeljétek el, tudjátok mit kaptam egy jófogásos vásárlásom alkalmával?... Pár darab bontott téglát....
Ennek speciel lehet az volt az oka, hogy azt vásároltam.
De legalább nem lepődtem meg!
Írt privátban a kérdező nekem: Muszáj itt reagálnom rá, mert ez egy elég nagy tévhit amit ír!!!
"
Utánvétes csomagba is beleteszek egy darab kakit, addig nem bonthatod fel míg ki nem fizeted, ha kifizetted, és nem az van benne amire számítasz, a postás max jegyzőkönyvet vesz fel."
Ez nem így van! Teljes mértékben jogod van hozzá hogy felbontsd a csomagot mielőtt kifizeted. Attól hogy ezt nem tudják sokan, ez nem csalás nem ámítás, tényleg, teljsen elfogadott dolog és így működik, max. valóban kevesen használják ki, mert bíznak a dologban hogy nem átverés. De törvény adta jogod, kibontani a postás előtt a csomagot, MIELŐTT kifizeted, és utána ha nem kívánod átvenni, nem veszed át, nem fizetsz.
Ez nem vélemény, ez leírt szabály, jó tudni erről! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!