Manapság még sok olyan webáruház van, ahol nem lehet utalással vagy kártyával fizetni?
akkor ott nem vásárolok.
Az egész éves pénzhasználatomat nézem, akkor 95%a kártya, online utalás, és 5%a kp formában történik.
Én találkoztam már ilyennel, nem is egyszer. Persze többnyire ilyen "garázscégek" élnek ezzel a lehetőséggel.
Amúgy számomra teljesen érthetetlen a dolog. A kártyás fizetésre sokan ráfogják, hogy drága a boltnak, azért nincs, tehát az még valahol érthető is. De az utalásnak semmilyen költsége nincs a bolt részéről, és nyilván egy vállalkozásnak van folyószámlája, tehát annyi lenne a feladat, hogy megadják a számlaszámukat. Gondolom arról van szó, hogy annyira analfabéták, hogy nem tudják követni a bankszámlájuk mozgását.
Mellesleg a kártyás fizetés sem olyan drága, mint amilyennek a 20. században ragadt, begyöpösödött cégek gondolják. Legalábbis ha az utánvéttel kell összehasonlítani, akkor már biztosan kevesebbet buknának rajta. Ráadásul az utánvét az olyan, hogy kitöltök egy adatlapot a neten, mindenféle ellenőrizhető adat nélkül, aztán lehet, hogy át sem veszem, a bolt meg utána nem tud semmit tenni, ő kifizeti a szállítást, amit valószínűleg soha nem fog behajtani rajtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!