Érdemes még a vaterán árulni?
Érdemes, de arra számíts, hogy jan. 2.-ik felében általában nagy pangás van...
Meg nagyon sok múlik azon, milyen áron teszed fel...
#3 cserébe nincs értékelési rendszer, tele van fogyatékos alkudozókirályokkal, akiknek az 50%os árengedmény se elég. jönnek a "jaj előre kell utalni.. biztos nem küldöd el a csomagot. Inkább utánvétellel küldd" szöveggel.. mintha azzal biztonságban éreznék magukat.
telefonszám kéregetőkről nem is beszélve. Vagy nem hív fel, vagy elvárja, hogy te mint eladó hívd föl.. amire nem veszi föl és vissza se hív.
"telefonszám kéregetőkről nem is beszélve. Vagy nem hív fel, vagy elvárja, hogy te mint eladó hívd föl.. amire nem veszi föl és vissza se hív."
Folytatom: aztán megbeszél egy találkozót, amire nem jön el, csak várod, vagy eljön, de nem veszi meg, csak rabolja az idődet, stb.
Nekem nincs sok időm, ezért inkább a fizetős, de biztos vevőt választom :-) Decemberben 35 ezerért árultam a Vaterán, abból 2 ezer a jutalék. Kibírom :-)
nem kellett fagyoskodnom egy piacon, nem kellett 4 ezer ft bérleti díjat fizetni egy asztalért, itthon a meleg szobában feltettem, postán feladtam :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!