Hogyan reklámozhatnám magam hatásosan, ingyen?
Figyelt kérdés
Tegyük fel lenne valami amit hobbiként csinálok de esetleg másokat is érdekelhetne... hogyan adhatnám az emberek tudtára, hogyan ismertethetném meg velük ezt a dolgot? Megvásárolható 'tárgyra' gondolok tehát nem színészkedés,éneklés vagy eféle dolog, viszont anyira nem is 'tárgyias' mint a fonott/sajátkészítésű ékszerek.2010. máj. 4. 12:44
1/5 anonim válasza:
Ha csaj vagy,akkor a vetkőzés kíváló módszer:)
2/5 anonim válasza:
Készíts szórólapokat, dobd be postaládákba, tedd ki a lépcsőházakban az üzenőfalra. Ez ingyen van.
De vannak hirdetési újságok, ahol ingyen is hirdethetsz.
3/5 anonim válasza:
Myvip faliújság
A sok tinipic.sa is ott hirdeti magát
4/5 anonim válasza:
Ez egyszerü!Myvip,iwiw faliujság,körlevél,weboldal, vagy a termékedből küldj olyan helyekre 1-2 darabot ajándékba vagy bemutóként ahol csoportokba vannak az emberek pl:nyúgdijasház,iskola egyéb klubbok,csoportok Ez azért jó mert ilyen helyeken tuti biztos dicsekednek hogy -nézd mit vettem,jaj de jó honnan ez kell nekem is./főleg a nyugdijasházba/ de bárhól ahol közösség van.De a legjobb lenne ha weboldalon árulnád és nem csak magyar nyelven hanem angolul is.Akkór már tuti beindulna az üzlet!Az se lenne rossz ha pl.angol közzösségi oldalakra regisztrálnál és még ott is körleveleznéd a linked,és még egyéb forumokon.Remélem tudtam segiteni sok sikert a továbbiakban.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Lány vagyok de ha vetkőznék nem hiszem hogy a termékeimre figyelnének fel. XD
Kaptam egy-két hasznos tippet,köszönöm! Azért még várok egyéb ötleteket is! :)
2010. máj. 4. 16:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!