Ebay rendelés? Kiszállitási díj?
Eladója válogatja.
Van akinél igen, és van akinél nem.
Ha valami biztonsági csomagolást kell megfizetned, vagy gyors/ biztosított légi szállítást, akkor sokszor nem engedik el.
Nézzél szét alaposan, mert van amikor az egyik helyen pár száz forinttal drágább, de ingyenes a kiszállítás, és így olcsóbb lesz.
Köszönöm a választ.
Sajnos ez elég egyedi telefontok, az én telefonomra csak ez az egy találat volt, ennél 800Ft a kiszállítás.
És nem ezeket rendeltem csak, igy nem tudom, hogy duplán számolta-e a kiszállítást, vagy nem.
Akkor csinálj úgy mintha megakarnád rendelni, de ne végletesítsd, és kimutatja külön a szállítási költséget.
Én amikor egyedi terméket találok, és nem free shippinges, akkor így csinálom. Beteszem a kosárba, és növelem a darabszámot, és figyelek közben.
Köszönöm mindenkinek.
Megrendeltem, duplán számolta.
Végül is jobban jártam, mert kettőt kaptam 4000-ért mindennel együtt, míg ha magyar oldalról rendelem, akkor egy került volna 4000be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!