Ezekben az országokban ingyen van a földterület? Akár én is csomagolhatok, elköltözhetek oda és fölállíthatok egy sátrat/jurtát?
Az 1. képen az látható, hogy Mongóliában véletlenszerű területeken, elkerített birtok nélkül húznak föl a távolban jurtákat. Ott meg lehet csinálni, hogy odamegyek egy sátorral, fölállítom és ott lakok ingyen, ahelyett mint magyarországon ha megcsinálnám elküldenének a mindenféle rendőrök meg terület-figyelő?
A 2. képen Grönland azaz Dánia, ott is elkerített terület nélkül húznak föl házakat rendszertelen elrendezésben, tehát úgy tűnik mintha ahelyett, hogy kimérték volna a területet, megvették volna csak találtak volna egy jó helyet ahova megépíthették a házukat, tehát szükségtelen volt építési területet megvenniük. Lehetséges, hogy az alacsony népsűrűségű országokban a terület ingyen van? Tudtok még ilyen országokat?
Azt tudom, hogy régen amerikában amikor megvette Alaszkát, ingyen volt a terület tehát bárki oda mehetett elkeríthetett egy max. 10000m2 es földdarabot, és odaépíthette a házát és ráír a thatta a nevére .
Megfontoltam, de kéne előbb egy lista azokról az országokról, ahol ez van.
Meg egy hiv. os leírás.
Kongo.
Különösen javaslom, mert ott nincs internet. Észak Korea dettó neked való.
Oké, legközelebb anonim módon írom ki.
Itt ebben a kategóriában csak hülye trollok vannak.
Hihetetlen. Azt még másokat néztek le mert kérdez 3-t, amikor minden válasz alá odaröfögtök 4-5 provokatív baromságot.
Akkor megkérdezem a jogász csajt, ő biztos jobban tudja és értelmesebb is mint ti vagytok.
Őt is fikázzátok mindig.
Bazsibogyó most megleptél a jogész csajról eddig azt hittem a nővéred, erre kiderül az is te vagy, eszem ***-om megáll!
Arra viszont nem gondoltál, hogy a drogod, piád és a segélyedet, hogyan fogod ott beszerezni???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!