A posta lenyúlja a küldeményem, és fizetek a semmire?
Aliexpress rendelés.
Kollégával előfordult, hogy egy idegen hívta telefonon, hogy talált az utcán egy bontott csomagot, és az ő száma van rajta... A feleségének rendelt telefon tokot. Valószínűleg a kézbesítő azt hitte telefon van benne, mert ugye az van ráírva hogy "phone", így kibontotta. AMikor rájött, hogy nem készülék, akkor egyszerűen eldobta.
Most én is rendeltem 4 tokot, 3 meg is jött, a 4. nem. Vissza lett igazolva, hogy nem érkezett meg, majd jelezték, hogy pedig fel lett adva, és ide is ért Magyarországra dec.1-jén.
Tudom, hogy csúszásban van a posta, de nem hiszem, hogy ennyivel.
Most akkor kifizettem valakinek egy tokot? Esetleg, hogy valaki kidobja???
Ti jártatok már így?
Én is jártam így, bár nem Aliexpress-szel.
Nem érkezett meg a csomag. Kerestem a postán, de nem jött semmi a nevemre. De az üzlet állította, hogy feladták. Viszont nem volt semmi papír, amivel nyomon lehetett volna követni, hogy hol is van a csomag, mi történt vele. Szóval visszautalták a pénzem.
3: nekem sem automatikusan adták vissza a pénzem. Kb. 3 e-mail-t írtam, fel is hívtam őket.
Én semmiben sem hibáztam. Annyi volt a dolgom, hogy megrendeljem, kifizessem. Megtettem.
Más hibája miatt én nem fogok fizetni. Először nem akarták visszautalni, aztán egy másik ügyintézőhöz kerültem, aki úgy döntött, hogy visszautalják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!