Egy ilyen kis üzlethelyiség alkalmas lenne elsősorban street food ételek árusítására?
Manapság ennek van divatja és az emberek elkezdik felfedezni hogy jó kis kaják ezek.
Megszeretném lovagolni a kapitalizmust vele.
Ha felépítik egy profi étlapot és minőségi street food kajákat gyártok, van rá esély hoyg meg tudjak belőle élni?
Olyan nettó 150-200 vajon kereshető ilyesmivel havonta?
Szívesen dolgoznék így magamnak akár napi 12 órákat is élvezném hogy az én boltom.
Az étlapot úgy raknám össze hogy netről megnézném a legjobbra értékelt street food helyeket mondjuk Budapesten és összeollóznék ebből egy tökéletes étlapot.
ALkalmazottat nem vennék fel, mindent én csinálnék, esetleg beugrósnak csak valakit, de én szeretném vinni a boltot elősorban.
Életképes lehet ilyesmi?
Elvileg ha Gyrosos volt, akkor meg lehetne nézni, de 22 nm túl kicsi. Nincs előkészítőd, így időben kell mindent elhatárolni, újra a szeletelőhöz, pl. zöldség esetén (elvileg).
Így hajnaltól késő estig bent lehetsz. Vagy konyhakészen veszel mindent méregdrágán. Házi buci felejtős, hacsak nem leszerződsz pékkel, de akkor már nincs akkora árrésed rajta.
Ekkora helyiségben 1 heti áru mennyiséget nem tudsz letárolni, kérdés találsz e olyan beszállítót, aki két- 3 naponta is vinne ki cuccokat neked. A göngyöleget is tárolni kell valahol, pl. pék rekesz.
Hiába a pia szempontjából olcsóbb is lehet, ha átsétálsz a hídon Szlovákiába és olcsóbban hozod a Tátra Teát :-)
Be kellene rendezni HACCP-d szerint, n és szinte csak az utcára tudnál kiadózni. Nem nagy dolog, de alapból két külön álló szekrény ruhának, személyzeti wc, kézmosó, szárazáru raktár, kétfázisú mosogató, zárt szekrény takarítószereknek, és akkor nem beszéltünk a feltéthűtőkről, szakosított hűtőkről ( kettő nem lesz elég, az tuti )-.
Akkora eredményhez, amit mondasz, két részes helyiségben 32nm-en alig férek el, beépített sütőkkel, kontakt grillel, mikorval, fagyasztókkal, és 3 hűtővel.
Munkaasztalaom az egy volt kezdetben, amin a termelés volt kisebb hatékonyságú, míg újra át nem alakítottam és újra nem csináltattam a kezdeti haccp-t.
Ha nem akarsz mellé lőni, akkor inkább olyan helyet keress, ami nem igényel nagy ráfordítást, vagyis azelőtt is mondjuk büfé működött ott, de Te vidd be a (volt hirdetve jó múltkorában havi 40-50 ezerért is irodaházban ).
És végképp ne a sokadik gyrosos akarj lenni, hanem egyedi valamiben, valamivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!