Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Egy ilyen kis üzlethelyiség...

Egy ilyen kis üzlethelyiség alkalmas lenne elsősorban street food ételek árusítására?

Figyelt kérdés

Manapság ennek van divatja és az emberek elkezdik felfedezni hogy jó kis kaják ezek.


Megszeretném lovagolni a kapitalizmust vele.


[link]



Ha felépítik egy profi étlapot és minőségi street food kajákat gyártok, van rá esély hoyg meg tudjak belőle élni?


Olyan nettó 150-200 vajon kereshető ilyesmivel havonta?


Szívesen dolgoznék így magamnak akár napi 12 órákat is élvezném hogy az én boltom.


Az étlapot úgy raknám össze hogy netről megnézném a legjobbra értékelt street food helyeket mondjuk Budapesten és összeollóznék ebből egy tökéletes étlapot.


ALkalmazottat nem vennék fel, mindent én csinálnék, esetleg beugrósnak csak valakit, de én szeretném vinni a boltot elősorban.


Életképes lehet ilyesmi?


2016. dec. 28. 21:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
63%

Elvileg ha Gyrosos volt, akkor meg lehetne nézni, de 22 nm túl kicsi. Nincs előkészítőd, így időben kell mindent elhatárolni, újra a szeletelőhöz, pl. zöldség esetén (elvileg).


Így hajnaltól késő estig bent lehetsz. Vagy konyhakészen veszel mindent méregdrágán. Házi buci felejtős, hacsak nem leszerződsz pékkel, de akkor már nincs akkora árrésed rajta.


Ekkora helyiségben 1 heti áru mennyiséget nem tudsz letárolni, kérdés találsz e olyan beszállítót, aki két- 3 naponta is vinne ki cuccokat neked. A göngyöleget is tárolni kell valahol, pl. pék rekesz.


Hiába a pia szempontjából olcsóbb is lehet, ha átsétálsz a hídon Szlovákiába és olcsóbban hozod a Tátra Teát :-)


Be kellene rendezni HACCP-d szerint, n és szinte csak az utcára tudnál kiadózni. Nem nagy dolog, de alapból két külön álló szekrény ruhának, személyzeti wc, kézmosó, szárazáru raktár, kétfázisú mosogató, zárt szekrény takarítószereknek, és akkor nem beszéltünk a feltéthűtőkről, szakosított hűtőkről ( kettő nem lesz elég, az tuti )-.


Akkora eredményhez, amit mondasz, két részes helyiségben 32nm-en alig férek el, beépített sütőkkel, kontakt grillel, mikorval, fagyasztókkal, és 3 hűtővel.


Munkaasztalaom az egy volt kezdetben, amin a termelés volt kisebb hatékonyságú, míg újra át nem alakítottam és újra nem csináltattam a kezdeti haccp-t.


Ha nem akarsz mellé lőni, akkor inkább olyan helyet keress, ami nem igényel nagy ráfordítást, vagyis azelőtt is mondjuk büfé működött ott, de Te vidd be a (volt hirdetve jó múltkorában havi 40-50 ezerért is irodaházban ).


És végképp ne a sokadik gyrosos akarj lenni, hanem egyedi valamiben, valamivel.

2016. dec. 29. 12:59
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!